Filter kiezen
Artikelen per pagina:
23 Aantal
Sorteren op :
Maak uw keuze Sorteren
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ACTIES, NIEUWTJES EN AANBIEDINGEN

SALE

Door ons brede assortiment komt het vaak voor dat er van sommige collecties, bepaalde kleuren of modellen over blijven. Wij hebben hierdoor het hele jaar rond diverse tassen, koffers, reistassen, schooltassen, werktassen of portemonnees in de uitverkoop. Tijdens de SALE-periode wordt dit SALE-assortiment verder aangevuld met de overgebleven artikelen van het afgelopen seizoen. Op deze pagina shopt u dus diverse topkwaliteit merken voor een leuk prijsje.

Tassen SALE

Op de Tassen SALE pagina vindt u tassen in de uitverkoop van allerlei bekende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Fred de la Bretoniere SALE pagina of de Kipling SALE pagina. Ook vindt u op deze pagina diverse tassen van modemerken in de uitverkoop. Hierbij kunt u denken aan DKNY SALE of Furla SALE. Snel navigeren:

Koffers SALE

Op deze pagina vindt u ook diverse koffers in de uitverkoop. Op de koffer SALE pagina vindt u het hele jaar rond de beste deals op het gebied van koffers. Denk bijvoorbeeld aan een mooie Samsonite uitverkoop koffer of een SALE koffer van ons eigen merk Van Os. Snel navigeren:

Portemonnees SALE

Ook vindt u op portemonnees SALE pagina diverse dames portemonnees en heren portemonnees in de uitverkoop. Denk bijvoorbeeld aan een mooie IKKI dames portemonnee of DKNY dames portemonnee in de SALE. Bent u meer op zoek naar een praktische portemonnee in de uitverkoop? Kijk dan eens op de Kipling portemonnee SALE pagina. Snel navigeren:

Schooltassen SALE

Bent u op zoek naar een stevige schooltas voor een mooie prijs? Neem dan eens een kijkje op de schooltassen SALE pagina. Op deze pagina vindt u schooltassen in de uitverkoop van diverse merken zoals Eastpak, Herschel en Ogio. Snel navigeren:

Werktassen SALE

Wilt u een mooie werktas scoren voor een leuke prijs? Dan kunt u op de werktassen SALE pagina kijken. Daar vindt u werktassen in de uitverkoop van merken zoals Ogio, Piquadro en ons eigen merk Van Os. Snel navigeren: