Menu

Herentassen

Een kwalitatieve herentas kan een alledaagse outfit een boost geven. Van Os heeft verschillende merken in de collectie die een uitgebreide herenlijn hebben zoals: Castelijn & BeerensDSTRCTJostLeonhard HeydenPiquadroSpikes & Sparrow, en Tumi. Kijk ook eens op de werktassen pagina, hier kan je een uitgebreid assortiment leren (laptop)tassen vinden voor heren en dames. Op deze pagina's vind je crossbodytassen en heuptassen. 

48 artikelen Filter kiezen
48 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

De voordelen van een herentas

 
Een herentas is erg handig wanneer je ruimte tekort komt in broek- of jaszakken, aangezien deze tassen ervoor zorgen dat u extra opbergmogelijkheden krijgt. In deze tassen kan je allerlei belangrijke spullen meedragen zoals een telefoon, geld en in sommige gevallen zelfs een tablet. Naast de praktische functionaliteiten is een herentas natuurlijk ook te gebruiken als accessoire. Een herentas kan een alledaagse outfit een boost geven, waardoor het er net wat stoerder uitziet.
 
Wat zijn de voordelen van een herentas?
  • Extra opbergmogelijkheden
  • Sommige modellen geschikt als tablettas
  • Anti diefstal
  • Ook te gebruiken als modeaccessoire
 

Herentas matchen

Naast de vele praktische kanten van een herentas, is het natuurlijk ook te gebruiken als stoere accessoire. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie leren herentas van een merk zoals Piquadro. De tassen uit hun Blue Square collectie kenmerken zich door de blauwe accenten en handige opbergmogelijkheden. Daarnaast zijn er herentassen van bijvoorbeeld Leonhard Heyden, met een vintage uitstraling. Door de verstelbare schouderband van deze tassen zijn ze geschikt op allerlei momenten.  
 

Herentassen van merken zoals Piquadro en Leonhard Heyden

Wij hebben herentassen van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan tassen van Piquadro, Leonhard Heyden en Jost. Voor bij iedere gelegenheid kunt u bij ons een geschikte herentas vinden. Benieuwd naar de herentassen collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:
 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt