Menu

Kipling tassen

Het merk Kipling staat voor betaalbare, sportieve, functionele tassen en andere lifestyle-benodigdheden. De ontwerpen van Kipling zijn gebaseerd op het vrolijke en avontuurlijke karakter van het boek Jungle Boek, geschreven door Rudyard Kipling. Dit speelse karakter komt terug in de bekende Kipling Monkey, die aan ieder ontwerp bevestigd is. Op deze pagina shopt u allerlei Kipling schoudertassen, crossbodytassen en heuptassen.

67 artikelen Filter kiezen

Online Kipling tas kopen

Wilt u online een Kipling tas kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment tassen van Kipling uit onder andere de Defea of Alenya collectie. De tassen van Kipling staan bekend om de kleurrijke designs en natuurlijk de Kipling Monkey, die al sinds jaar en dag het symbool is van Kipling. Snel navigeren:

Kipling tas in zwart, blauw of paars

Bent u op zoek naar een Kipling tas in het zwart, blauw, paars of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Kipling tassen aan in zeer diverse kleuren, uiteenlopend van donkere kleuren als zwart en blauw tot lichtere kleuren zoals beige en lichtgrijs.

Tips voor het kopen van een tas

Het kopen van een tas kan een ingewikkeld proces zijn. Tassen zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een Kipling tas gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe tas. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen waar u de tas voor gaat gebruiken en hoeveel spullen u in de tas wilt gaan vervoeren. Als u veel spullen in de tas gaat vervoeren, is het aan te raden om een tas te kopen met lange schouderband. Hierdoor kunt u de tas ook crossbody dragen, waardoor het gewicht evenrediger kan worden gedragen. Ook is het belangrijk om bij het kopen van een tas te letten op het materiaal. De tassen van Kipling worden gemaakt van nylon, dat als voordelen heeft dat het duurzaam, sterk en waterbestendig is.

Kipling tas veilig bestellen

U kunt uw Kipling tas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Kipling verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Kipling tas op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt