Menu

Guess tassen

Guess is al jaren een populair tassenmerk. De ontwerpers variëren tussen compleet nieuwe ontwerpen en het gebruiken van hun bekende looks. De bekende looks bestaan vooral uit logoprints en opvallende hardware, maar ook effen tassen komen regelmatig terug. Scroll en vind hier de mooiste Guess tassen!

97 artikelen Filter kiezen

Over Guess tassen

De tassen van Guess vinden telkens weer hun weg naar de schouders van modieuze vrouwen. Er zijn verschillende type tassen Guess die bij ons verkrijgbaar zijn. Navigeer hier gemakkelijk naar de tassen:

 

Waar zijn Guess tassen geschikt voor?

Waar de tassen mee naartoe genomen kunnen worden verschilt. Sommige speciale ontwerpen van Guess, zoals hierboven besproken, zijn erg leuk om te gebruiken als strandtas. De uitgesproken crossbodytassen en de kleinere schoudertassen zijn leuk voor bij het uitgaan. Deze tassen hebben plek voor je belangrijkste spullen en zijn niet te hinderlijk voor de menigte om je heen. De grotere handtassen en schoudertassen hebben meer plek, waardoor dit goede tassen zijn voor alledag. Je lunch, een reservebroek of een opvouwbare paraplu kunnen zaken zijn die je hierdoor mee kunt nemen, in tegenstelling tot het gebruiken van kleinere tassen.

 

Waar zijn Guess tassen van gemaakt?

 

Over het algemeen zijn Guess tassen gemaakt van polyutheraan, een kunststof dat ook imitatieleer wordt genoemd. Deze stof is makkelijk schoon te maken, maar om te voorkomen dat er vuiligheid of stof op komt, kan je gebruik maken van de dust bag die Guess doorgaans meegeeft. 

 

Tips voor het kopen van een tas

Het kopen van een tas kan een íngewikkeld’ proces zijn. Tassen zijn er namelijk in ontzettend veel soorten, maten, kleuren en prints. Als je meerdere tassen hebt gezien die je mooi vindt, kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Je kan jezelf dan vragen stellen als: van welke tas krijg ik het ''wow'' effect? Past deze tas bij veel outfits? Heb ik de tas bij een specifieke outfit nodig? Heb ik al een tas die erop lijkt?

 

Je kan ook naar de praktische kant van de tassen kijken. Dit kan helpen om je shortlist nog korter te maken! Bij het kopen van een nieuwe tas is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. In eerste instantie is het belangrijk om te bepalen of je een schoudertas of een crossbody zoekt. Een ander belangrijk punt is het aantal ritsvakken, heb je liever veel ritsvakken of houd je ervan als alles bij elkaar zit? Als laatste zijn de afmetingen ook goed om naar te kijken. Wordt het bijvoorbeeld een clutch of heb je liever een wat ruimere schoudertas?

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt