Menu

Handbagage koffers

De handigste handbagage koffers vind je hier. Ideaal voor iedere citytrip of korte reis. Zeker als je met het vliegtuig gaat, want zo bespaar je op extra bagagekosten! Je mag een kleine koffer ofwel handbagage koffer / trolley namelijk gewoon meenemen in het ruim. Zo hoef je bij vertrek en aankomst niet te wachten met het inleveren of ophalen van je koffer. Tip: bekijk ons actuele overzicht (tabel bijgewerkt november 2022) van alle max. handbagage afmetingen per vliegtuigmaatschappij. Voor welke koffer ga jij?

132 artikelen Filter kiezen
132 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Voordelen van een handbagage koffer

Wat zijn de voordelen van een handbagage koffer?

  • Geen/minder extra kosten voor bagage
  • Sneller in en uit het vliegveld
  • Lichtgewicht
 Bekijk altijd van tevoren even welke maximale afmetingen koffers er worden toegestaan als handbagage bij de vliegtuigmaatschappij.

Handbagage koffer matchen

Als u op reis gaat, vindt u het misschien wel leuk om uw handbagage te matchen met bijvoorbeeld uw koffer. Dat kan! Wij hebben handbagage koffers in allerlei kleuren en maten. Vaak zijn er van een bepaalde kofferserie zowel handbagage koffers al zachte of harde koffers koffers in diverse maten. Zo kunt u bij handbagage koffer gemakkelijk een bijpassende koffer vinden.

Handbagage koffers van merken zoals Samsonite en American Tourister

Wij hebben handbagage koffers van veel verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een handbagage koffer van merken zoals Samsonite en American Tourister maar ook van merken zoals TUMI en Piquadro. Benieuwd naar de handbagage koffers van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Handbagage koffers uitverkoop

Bent u op zoek naar een handbagage koffer in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze handbagage koffer sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u handbagage koffers van bekende merken zoals Samsonite en Kipling.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt