Menu

Boodschappentrolleys

Een boodschappentrolley is ideaal voor als u geen zware boodschappentassen wilt of kunt dragen. Boodschappentrolleys bieden voldoende opbergruimte voor al uw dagelijkse boodschappen en kunnen u een hoop moeite besparen. Een groot voordeel van een boodschappentrolley is dat u hem achter u aan kunt meetrekken en kunt neerzetten wanneer u bijvoorbeeld moet wachten voor een stoplicht. Nadat u stil heeft gestaan kunt u de trolley heel gemakkelijk weer op gang trekken, zonder dat u al dat gewicht weer op moet tillen om verder te lopen. Let er wel op dat een boodschappentrolley voornamelijk geschikter is als u lopend boodschappen doet dan wanneer u dit bijvoorbeeld met de fiets doet. Een boodschappentrolley is ook geschikt als u met de auto boodschappen doet. Een ander voordeel is dat u de boodschappentrolley na gebruik gemakkelijk en compact kunt opbergen.

De voordelen van een boodschappentrolley

Wat zijn de voordelen van een boodschappentrolley?

  • Voldoende opbergruimte voor dagelijkse boodschappen
  • Minder tilgewicht dan normale boodschappentassen
  • Makkelijk rechtop neer te zetten als u stilstaat
  • Na gebruik gemakkelijk op te bergen

Belangrijke aspecten

Bij het kopen van een boodschappentrolley moet u op een aantal aspecten letten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal wielen. Een boodschappentrolley met twee wielen is namelijk wat minder beweeglijk dan een boodschappentrolley met vier wielen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de lengte van de trekstang. Sommige boodschappentrolleys bevatten verstelbare trekstangen, sommige boodschappentrolleys hebben een vaste trekstang. Tenslotte is het aan te raden om na te gaan of de trolley waterafstotend is. Dit kan u veel problemen schelen in het geval van regenachtig weer.

Boodschappentrolleys van merken zoals Secc en Andersen

Wij hebben boodschappentrolleys van een aantal merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een boodschappentrolley van merken zoals Secc, Andersen en Playmarket. Benieuwd naar de boodschappentrolley collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Boodschappentrolleys veilig betalen

U kunt uw boodschappentrolley bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt