Menu

Sleuteletuis

Wilt u geen rammelende sleutelbos meer, die krassen achterlaat op alles wat in de buurt komt? Dan is een sleuteletuis wat u zoekt. Met een sleuteletuis zorgt u ervoor dat sleutels alleen tevoorschijn hoeven te komen bij gebruik. Als u de sleutels niet gebruikt, kunt u ze veilig opbergen. Hierdoor kunt u de sleutels zonder zorgen in uw zak stoppen, aangezien de sleutelbos nu geen krassen meer kan maken. Daarnaast zorgt een sleuteletuis ervoor dat uw sleutelbos niet meer rammelt in uw zak. Ook zorgt een sleuteletuis ervoor dat u uw sleutelbos minder snel verliest, simpelweg omdat er een groter object aan zit. Tenslotte ziet uw sleutelbos er ook nog eens leuker uit door middel van een sleuteletuis.

58 artikelen Filter kiezen

Voordelen van een sleuteletui

Wat zijn de voordelen van een sleuteletui?

  • Beschermt tegen krassen
  • Geen rinkelende sleutelbos meer
  • Sleutelbos raakt minder snel zoek
  • Geen saaie sleutelbos meer

Sleuteletui matchen

Wij hebben sleuteletuis in allerlei soorten kleuren en materialen in ons assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld de leren sleuteletuis van merken zoals Castelijn en Beerens of H.J. de Rooy. Deze leren sleuteletuis hebben een wat klassiekere look, waardoor ze ook goed als zakelijk accessoire te gebruiken zijn. Ook hebben wij kleurrijke sleuteletuis van merken zoals Orbitkey en MyWalit in ons assortiment. Voor bij iedere outfit of tas is wel een bijpassende sleuteletui te vinden.

Sleuteletuis van merken zoals Orbitkey en Castelijn en Beerens

Wij hebben sleuteletuis van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een sleuteletui van merken zoals Orbitkey, Castelijn en Beerens, H.J. de Rooy en Spikes & Sparrow. Voor bij iedere outfit kunt u bij ons een geschikte sleuteletui vinden. Benieuwd naar de sleuteletui collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Sleuteletuis veilig betalen

U kunt uw sleuteletui bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt