Menu

Sleuteletuis

Wil je geen rammelende sleutelbos meer die krassen achterlaat op alles wat in de buurt komt? Dan is een sleuteletuis wat je zoekt. Met een sleuteletuis zorg je ervoor dat sleutels alleen tevoorschijn hoeven te komen bij gebruik. Hierdoor kan je de sleutels zonder zorgen in je zak stoppen. Daarnaast zorgt ziet je sleutelbos er ook nog eens leuker uit door middel van een sleuteletuis.

105 artikelen Filter kiezen

Voordelen van een sleuteletui

Wat zijn de voordelen van een sleuteletui?

  • Beschermt tegen krassen
  • Geen rinkelende sleutelbos meer
  • Sleutelbos raakt minder snel zoek
  • Geen saaie sleutelbos meer

Verschillende stijlen sleuteletuis

Wij hebben sleuteletuis in allerlei soorten kleuren en materialen in ons assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld de leren sleuteletuis van merken zoals Castelijn en Beerens of dR Amsterdam. Deze leren sleuteletuis hebben een wat klassiekere look, waardoor ze ook goed als zakelijk accessoire te gebruiken zijn. Ook hebben wij kleurrijke sleuteletuis van merken zoals Orbitkey en MyWalit in ons assortiment. Vergeet ook niet de leuke tulpen van By lin! Voor bij iedere outfit of tas is wel een bijpassende sleuteletui te vinden. 

Sleuteletuis van merken zoals Orbitkey en Castelijn en Beerens

Wij hebben sleuteletuis van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een sleuteletui van merken zoals Orbitkey, Castelijn en Beerens, By lin en Spikes & Sparrow. Voor bij iedere outfit kunt u bij ons een geschikte sleuteletui vinden. Benieuwd naar de sleuteletui collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt