Menu

Reistassen

De beste reistassen en weekendtassen vind je bij Van Os! Met keuze uit zo'n 300 reistassen en meer dan 30 merken zoals Eastpak, Kipling en The North Face kan jij zeker slagen. Stem jouw keuze af op het type reis dat je gaat maken. Van reistassen met wielen (trolleys) en zonder wielen (weekendtassen) tot andere varianten zoals Cabin Zero tassen, wij hebben het! 

96 artikelen Filter kiezen

IK GA OP REIS EN NEEM MEE...

Reistassen met wielen

Een stedentrip, een vliegvakantie of toch liever een weekendje weg? Voor elke reisgelegenheid hebben wij een perfecte reistas. Gaat u met een vliegtuig op vakantie? Kies dan voor een handige reistas op wielen, ook wel een trolley genoemd. Deze trolleys zijn er in verschillende maten en kleuren van allerlei merken zoals TheNorthFace, Eastpack en Samsonite. Door de wielen is de reistas handig mee te nemen wanneer je een lang stuk moet lopen, ook zitten er trekvaten aan die je dan goed kan gebruiken. Sommige reistassen met wielen hebben ook schouderbanden zodat de tas ook op de rug gedragen kan worden. In het uitgebreide assortiment van reistassen met wielen zit zeker jouw favoriete reistas. 

Resitassen zonder wielen

Vind u een reistas zonder wielen toch handiger? Die zijn er ook! Deze tassen zijn goed te gebruiken voor een weekendje weg of een autovakantie. Merken als Dakine, Kipling en Cabin Zero hebben een ruim assortiment uit reistassen zonder wielen. 

Wilt u een reistas met of zonder wielen?

Voordat je een reistas gaat kopen, moet je goed nadenken voor wat je het gaat gebruiken. De reistas moet van een stevig materiaal zijn, maar dit is natuurlijk niet het enige waar opgelet moet worden. Hieronder zijn een aantal tips te vinden bij het vinden van de perfecte reistas!

  • Welke afmetingen heeft mijn tas nodig en is dit van belang?

  • Wil ik grote stukken lopen met mijn reistas?

  • Moet mijn reistas waterdicht zijn?

  • Wil ik liever een aantal kleine vakjes of een groot vak?

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt