Menu

Valentino Bags

Valentino Bags dames schoudertassen, crossbodytassen, telefoontasjes en clutches.. Wij zijn dol op ze! Hun top of the bill tassen hebben al vele vrouwen blij gemaakt en ze zullen dat nog voor een lange tijd blijven doen. Vind hieronder jouw favoriet!

97 artikelen Filter kiezen
97 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER VALENTINO BAGS

De ontwerpen van Mario Valentino worden gezien als kunst. Grote namen zoals Liz Taylor, Catherine Deneuve en Farah Diba waren verliefd op zijn ontwerpen en droegen zijn creaties met veel trots. In Mario Valentino kent Valentino Bags zijn geestelijke vader. Valentino Bags tassen stralen schoonheid en kwaliteit uit en zijn daarnaast altijd trendy met een vleugje traditioneel design. 

Back to the beginning

Om te beginnen met een leuk feitje: de naam Valentino werd voor het eerst gebruikt door de vader van Mario voor zijn schoenenlijn. De appel viel dus niet ver van de boom; ontwerpen en verkopen zit in het bloed van de Valentino’s. In 1952 besloot Mario om er zelf helemaal voor te gaan en besloot hij verder te gaan in de tassenwereld, maar wel onder dezelfde mooie familienaam. Uiteindelijk heeft dit geleid tot Valentino Bags waar spanning, traditie en innovatie centraal staan. Aan voorzichtig doen doet Mario niet; jouw tassen mogen er echt wel spannend en edgy uitzien! 

Valentino Bags bij Van Os

Wij hebben het allemaal bij Van Os! Van schoudertassen tot crossbodytassen en van portemonnees tot rugzakken. Zoals je ziet is Valentino Bags echt wel wat meer dan alleen handtassen! Check de Divina crossbodytassen eens; perfect voor een avondje uit of als je uiteten gaat. Ook de Divina portemonnees zijn om verliefd op te worden!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt