Menu

American Tourister

American Tourister biedt zachte en harde koffers aan in standaard of opvallende kleuren. Dat maakt de kans zeer groot dat er wat voor jou tussen zit! Over de kwaliteit hoef je niet te twijfelen, want stevig zijn de koffers zeker. Met verschillende formaten zijn er koffers beschikbaar voor weekendjes weg, een stedentrip of een langere reis. Bekijk ook hun rugzakken!

30 artikelen Filter kiezen
30 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Over American Tourister

In 1993, het jaar dat American Tourister 60 jaar bestond, werd het overgekocht door Samsonite. Het lange bestaan van American Tourister is te danken aan de innovativiteit van Sol Koffler, de oprichter van het merk. Lange tijd deed hij alles alleen en maakte hij elke koffer handmatig. Toen hij overstapte op het gebruik van machines wist hij voordeliger kwalitatief betere koffers te maken. In de daaropvolgende jaren is American Tourister blijven experimenteren met materialen en designs. Dit heeft ertoe geleid dat American Tourister een populair merk is in 120 landen!

In de tegenwoordige tijd biedt American Tourister nog steeds kwalitatief goede koffers aan. Ze zijn licht, vaak voorzien van een uniek uiterlijk en sterk. De prijsklasse waarin dit merk zich begeeft zal in de smaak vallen! Inmiddels zijn er ook American Tourister reistassen en rugzakken te koop. Daarmee heeft het merk zijn assortiment nóg ruimer gemaakt. Door verschillende stijlen te hanteren, kunnen klanten kiezen voor professionele werktassen of voor speelse schooltassen. 

 

American Tourister garantie

Op zowel tassen als koffers van American Tourister krijg je 3 jaar garantie. Dit betekent niet dat elk defect aan het item onder de garantie valt. Bekijk onze pagina over reparaties om te zien hoe we jou kunnen helpen bij een defect.

 

American Tourister bij Van Os tassen en koffers

Bij Van Os tassen en koffers hebben we koffers, reistassen en werktassen in het assortiment. Navigeer snel naar de gewenste categorie:

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt