Menu

American Tourister

American Tourister biedt zachte en harde koffers aan in standaard of opvallende kleuren. Dat maakt de kans zeer groot dat er wat voor jou tussen zit! Over de kwaliteit hoef je niet te twijfelen, want stevig zijn de koffers zeker. Met name de Bon Air, Heat Wave en Soundbox lijnen van American Tourister zijn ontzettend populair. Met verschillende formaten zijn er koffers beschikbaar voor weekendjes weg, een stedentrip of een langere reis.

30 artikelen Filter kiezen

Online American Tourister koffer kopen

Wil je online een American Tourister koffer kopen? Dan ben je bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment koffers van American Tourister uit onder andere de Bon Air, Soundbox en Heat Wave collectie. Snel navigeren:

Ben je op zoek naar een American Tourister reistas? Neem dan eens een kijkje op onze American Tourister reistassen pagina.
 

Tips voor het kopen van een koffer

Met name de keuze voor harde en zachte koffers kan een lastige beslissing zijn. Enkele tips voor het kiezen voor 1 van de 2. Zachte koffers kunnen vanwege hun soepele stof voller gemaakt worden. Vaak beschikken zij ook over een steekvak aan de voorkant. Wel zijn ze minder makkelijk schoon te maken en beschermen zij breekbare spullen niet zo goed als harde koffers. Harde koffers kunnen dus beter tegen een stootje en zijn makkelijker schoon te maken. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt