Menu

Harde koffers

Neem je een harde koffer mee op reis, dan ben je ervan verzekerd dat je bagage goed beschermd is! Op het vliegveld kan er met je koffer gegooid worden (liever niet natuurlijk), koffers kunnen makkelijk gestapeld worden of je stoot per ongeluk ergens tegenaan, jouw spullen zijn veilig opgeborgen. Het materiaal van een harde koffer vangt de klappen op, of het nou om een handbagage koffer gaat of een grote reiskoffer. Wij hebben een ruime collectie om uit te kiezen.

156 artikelen Filter kiezen
156 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Voordelen van een harde koffer

Een koffer is onmisbaar bij een vliegtuigreis. Als u er zeker van wilt zijn dat uw reisbagage veilig opgeborgen het vliegtuigruim in gaat, is het verstandig om een harde koffer te kopen. Met een harde koffer wordt bedoeld dat de koffer van hard materiaal gemaakt is, zoals polypropoleen en polycarbonaat. Een groot voordeel van een harde koffer is dat deze waterdicht zijn. Ook zijn harde koffers makkelijker schoon te maken en zijn ze over het algemeen wat steviger dan zachte koffers. Waar u rekening mee moet houden bij een harde koffer is dat deze koffers niet expandable zijn en dat lichte schade eerder zichtbaar is dan bij een zachte koffer.

Wat zijn de voordelen van een harde koffer?

  • Waterbestendig
  • Makkelijk schoon te houden
  • Stevig
  • Makkelijk te stapelen met andere koffers

Harde koffers matchen

Als u op reis gaat, vindt u het misschien wel leuk om uw harde koffer te matchen met bijvoorbeeld een rugtas of uw handbagage koffer. Dat kan! Wij hebben harde koffers in allerlei kleuren en maten. Vaak zijn er van een bepaalde kofferserie zowel handbagage koffers al harde koffers in diverse maten. Zo kunt u bij uw harde koffer gemakkelijk een bijpassende handbagage koffer vinden.

Harde koffers van merken zoals Samsonite en American Tourister

Wij hebben harde koffers van veel verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een harde koffer van merken zoals Samsonite en American Tourister maar ook van klassiekere merken zoals Bric’s en TUMI. Benieuwd naar de harde koffers van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Harde koffers uitverkoop

Bent u op zoek naar een harde koffer in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze harde koffer sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u harde koffers van bekende merken zoals Samsonite.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt