Menu

Leonhard Heyden

Leonhard Heyden is een traditioneel Duits lederwarenmerk, opgericht in 1891. Tot op heden is Leonhard Heyden een echt familiebedrijf. Het merk staat voor traditioneel vakmanschap en hedendaags design met oog voor functionaliteit. Door de afwerking met zilveren hardware krijgen de tassen een stoere uitstraling. Op deze pagina kun je de diverse tassen, werktassen en reistassen van dit authentieke merk shoppen.

25 artikelen Filter kiezen
25 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER LEONHARD HEYDEN

Van werk- tot reistassen, het merk Leonhard Heyden heeft het allemaal. De tassen zijn enorm functioneel en hoe vaker je ze gebruikt hoe mooier ze worden. Het leer van elke tas krijgt na verloop van tijd zijn eigen uiterlijk. Voor elke gelegenheid is wel een Leonhard Heyden tas te vinden, voor welke ga jij? 

Een echt familiebedrijf

Leonard Heyden, dat in 1891 in Duitsland begon als een kleine leerlooierij, is uitgegroeid tot een succesvol internationaal familiebedrijf. De ervaring, expertise, kennis en authenticiteit zijn van generatie op generatie doorgegeven. Door de hoge design- en kwaliteitseisen wordt Leonhard Heyden tegenwoordig verkocht in Europa, Noord-Amerika, Azië, Australië en het Midden-Oosten. 

Leonhard Heyden bij Van Os

Bij Van Os tassen en koffers shop je een breed assortiment Leonhard Heyden producten online, zoals een mooie werktas of reistas. De collectie van Leonhard Heyden onderscheidt zich door de hoge design- en kwaliteitseisen. Snel navigeren:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt