Menu

Betalen

Het verzenden van jouw online bestelde artikel(en) is bij een besteding vanaf €49,95 altijd gratis. De prijzen die op de webshop worden weergegeven zijn altijd inclusief BTW. Je kunt op onze webshop op verschillende manieren betalen. Momenteel kan je op de webshop gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

- iDEAL
- American Express
- Creditcard (Maestro, Mastercard, Visa)
- Paypal
- Riverty
- VVV-Giftcard
- Fashioncheque

iDEAL
iDEAL is het meest gebruikte betaalmiddel voor online bestellingen in Nederland. In een paar stappen is je bestelling gedaan. Allereerst kies je iDEAL als jouw betaalmethode, waarna je jouw bank selecteert. Je komt vervolgens direct in het internetbankieren van jouw bank en logt in op de voor jou bekende manier. De gegevens van jouw betaling zijn al ingevuld en je keurt de betaling goed. Jouw bank toont direct een bevestiging van de betaling. Tenslotte keer je terug naar de onze webshop. De bestelling en betaling zijn dan geslaagd.

Creditcard
Online shoppen met een creditcard is relatief veilig online winkelen. Als je iets online koopt en jouw bestelling laat op zich wachten, dan kan je besluiten om de betaling te annuleren. Ook betaal je met een creditcard achteraf. Pas aan het einde van de maand ontvang je de rekening van de aankopen die je tijdens de maand hebt gedaan. Dit uitgesteld betalen kost je niets.

American Express
American Express werkt met charge cards. Met een charge card, zoals die van American Express, betaal je iedere maand het volledig openstaande bedrag. Dit is het bedrag dat je die maand met de kaart hebt uitgegeven. Alleen als je niet tijdig betaalt, moet je een boete betalen. Het grote voordeel is dat je zo beter jouw financiële situatie kunt beheersen, omdat je geen openstaand saldo meeneemt (met bijbehorende rentekosten) naar een volgende maand.

PayPal
PayPal zorgt ervoor dat je met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie 'Achteraf Betalen' kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven. Hiervoor verwijzen wij u naar de PayPal website of PayPal achteraf betalen.

Riverty
Met Riverty betaal je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Riverty voert voor www.vanostassenenkoffers.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij www.vanostassenenkoffers.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €75 als je voor de eerste keer betaalt via Riverty. Ben je al bekend bij Riverty dan kan je bestedingsbedrag oplopen. Voor meer informatie omtrent het bestedingsbedrag verwijzen wij je naar de Riverty website 

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy beleid. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je uiteraard het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website.

Fashioncheque
Fashioncheque is opgericht in 2008 en kan inmiddels als de grootste modecadeaukaart van Nederland gezien worden. Fashioncheque is te koop bij meer dan 8.500 verkooppunten, zoals: aangesloten modewinkels, Primera, Jumbo, Bruna, AKO, Plus, Deen, Cigo, Tabaktief, The Read Shop, Shell, diverse VVV-kantoren en via www.fashioncheque.com. De cheque is in te wisselen bij meer dan 10.000 fysieke winkels en webshops in Nederland, waaronder Van Os tassen en koffers. Let op: Een transactie met de Fashioncheque is sinds 1 juli 2020 wettelijk gelimiteerd tot €50-. Het resterende bedrag van de transactie kan dan bijvoorbeeld betaald worden met iDeal.

VVV-Giftcard
Anders dan de VVV Cadeaubon kan je deze VVV Giftcard of handige e-mail gift besteden bij de leukste online webshops. Daarmee is de VVV Giftcard bij uitstek een leuk cadeau om te geven aan iemand die graag online winkelt. Zo kan de ontvanger een mooi cadeau voor zichzelf uitzoeken, gewoon achter je laptop, met je tablet of smartphone. De VVV Giftcard kan ook in onze fysieke winkels worden verzilverd. Let op: Een transactie met de VVV Giftcard is sinds 1 juli 2020 wettelijk gelimiteerd tot €50-. Het resterende bedrag van de transactie kan dan bijvoorbeeld betaald worden met iDeal.


Vragen of opmerkingen over de betaalmogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt de klantenservice op de volgende manieren bereiken:

Telefoon: 0172-447 517
E-mail: info@vanostassenenkoffers.nl

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt