Menu

Samsonite reistassen

Samsonite heeft naast koffers ook uitstekende reistassen. De langlopende Ecodiver serie heeft onder andere reistassen in de collectie die uiterst succesvol zijn. Samsonite heeft zowel reistassen met wielen als reistassen zonder wielen. Bekijk het assortiment hieronder.

19 artikelen Filter kiezen
19 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Samsonite reistassen

In tegenstelling tot koffers hebben reistassen altijd een zachte buitenkant. Reistassen zonder wielen zijn vaak prettig voor een kort tripje, zoals een weekend weg. Er zijn verschillende maten te verkrijgen, dus ook voor langere trips zijn er Samsonite reistassen zonder wielen te koop bij Van Os tassen en koffers. Reistassen met wielen hebben het voordeel dat ze gemakkelijk meegetrokken kunnen worden. Samsonite voegt bij deze items vaak extra handvaten toe, wat het optillen van je bagage makkelijker gaat.

Bekijk hier:

 

Wat is Recyclex™

Recyclex™ is gerecycled polyester dat gemaakt is van gebruikte plastic flessen. Van de flessen wordt met speciale technieken bijvoorbeeld hard materiaal gemaakt dat gebruikt kan worden voor koffers. Door andere technieken toe te passen kunnen tassen worden gemaakt die ook bestaan uit post-consumer PET. 

 

Samsonite garantie

De garantie waar je recht op hebt, verschilt bij Samsonite sterk per product. Er zijn kofferseries met 10 jaar garantie of 5 jaar garantie, waar tassen 2 jaar garantie kunnen hebben. Laat ons dit voor je uitzoeken door contact met ons op te nemen. Hoe wij reparaties behandelen kan je lezen op deze pagina.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt