Menu

Overig

Alles van stevige paraplu's en leren handschoenen tot handige boodschappentrolley's vind je hier. Ook voor alle verzorgingsproducten voor leer, kunststof en andere materialen ben je hier aan het juiste adres. Mocht je in deze categorie overig toch niet kunnen vinden wat je zocht, probeer dan eens de zoekbalk of neem contact op met onze klantenservice via de mail of telefoon. Ze helpen je graag verder!

378 artikelen Filter kiezen
378 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Meer dan alleen tassen

Boodschappentrolleys

Ben jij het ook zo zat om maar met die zware boodschappentassen te sjouwen? Iedereen kent het waarschijnlijk wel; even snel naar de stad voor een ‘kleine’ boodschap. Eindstand kom je thuis met drie volle tassen met boodschappen. Van supermarkt op naar de andere winkel, alles met die tassen in je handen, dat is toch niet handig?! Hier is een oplossing voor! Boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk als met een boodschappentrolley van Andersen, Playmarket of Secc. Wat een ander groot voordeel van een boodschappentrolley is; je kan hem rechtop neerzetten, zo kan jij alles er makker indoen of uithalen.

Paraplu's

Naast boodschappentrolleys heeft Van Os tassen en koffers ook paraplu’s in het assortiment. Niemand wilt natuurlijk natregenen, en al helemaal niet al heb je daarna een belangrijke meeting. Met de paraplu’s van Senz of Knirps hoef jij je nooit te laten verrassen door een regenbui. 

Onderhoudsproducten

Naast het verkopen van tassen, koffers, paraplu’s en nog veel meer, verkoop Van Os tassen en koffers ook onderhoudsproducten. Vooral het onderhouden van leren product is erg belangrijk. Het merk Famaco heeft een groot assortiment aan onderhoudsproducten. En laten we eerlijk zijn; het is toch zonde om een leren tas niet te verzorgen?

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt