Menu

Heren portemonnees

Bent u op zoek naar een mooie heren portemonnee? Ook dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben een zeer breed assortiment heren portemonnees in allerlei soorten, kleuren en maten. Met een goede heren portemonnee bent u ervan verzekerd dat uw pasjes, muntgeld en briefgeld altijd veilig opgeborgen zit. Daarnaast zorgt een portemonnee ervoor dat u al deze belangrijke zaken niet los in uw zak hoeft te doen. Naast de functionele pluspunten van een heren portemonnee, zijn ze ook gewoon mooi om te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een wat klassiekere look met een Castelijn en Beerens heren portemonnee of aan een vintage look met een heren portemonnee van Spikes & Sparrow. Op deze pagina vindt u allerlei verschillende soorten heren portemonnees die geschikt zijn voor bij ieder type persoon of outfit.

116 artikelen Filter kiezen

Voordelen van een heren portemonnee

Wat zijn de voordelen van een heren portemonnee?

  • Alle essentials gemakkelijk mee te nemen
  • Ruimte voor pasjes, muntgeld en briefgeld
  • Te combineren met iedere outfit
  • Professionele uitstraling

Heren portemonnee matchen

Naast de diverse functionele voordelen van een goede heren portemonnee, zijn ze ook heel goed te matchen met allerlei soorten outfits. Gaat u bijvoorbeeld voor een zakelijke uitstraling, is een heren portemonnee van Castelijn en Beerens of Piquadro iets voor u. Voor een wat stoerdere look kunt u gaan voor een heren portemonnee van Spikes & Sparrow of Burkely. Bent u meer op zoek naar een heren portemonnee met een klassieke uitstraling? Dan zijn de heren portemonnees van The Bridge misschien wel iets voor u. De mogelijkheden om een geschikte heren portemonnee bij uw outfit te kiezen, zijn eindeloos.

Heren portemonnees van merken zoals Castelijn en Beerens en H.J. de Rooy

Wij hebben heren portemonnees van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een heren portemonnee van merken zoals Castelijn en Beerens, H.J. de Rooy, Spikes & Sparrow en Tumi. Voor bij iedere outfit kunt u bij ons een geschikte heren portemonnee vinden. Benieuwd naar de heren portemonnee collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Heren portemonnees uitverkoop

Bent u op zoek naar een heren portemonnee in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze heren portemonnees sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u heren portemonnees van bekende merken zoals Castelijn en Beerens.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt