Menu

Pasjeshouders

De pasjeshouders zijn aan een ware opmars bezig de laatste jaren. Ze verschijnen steeds meer in het straatbeeld en dat is niet voor niets. Zo zijn er steeds meer pasjeshouders met een RFID bescherming. Pasjeshouders met RFID bescherming, zoals die van Secrid, zorgen er niet alleen voor dat uw pasjes niet buigen of breken, ze beschermen ook tegen skimmen. Naast deze high tech pasjeshouders zijn er uiteraard ook nog steeds de klassieke uitvoeringen van merken zoals Castelijn en Beerens en H.J. de Rooy.

154 artikelen Filter kiezen

Voordelen van een pasjeshouder

De pasjeshouders zijn aan een ware opmars bezig de laatste jaren. Ze verschijnen steeds meer in het straatbeeld en dat is niet voor niets. Zo zijn er steeds meer pasjeshouders met een RFID bescherming. De nieuwste bankkaarten, creditcards en ID kaarten zijn uitgerust met RFID-techniek: chips en antennes die draadloze communicatie mogelijk maken. Naast de verbeterde gebruiksvriendelijkheid brengt deze techniek ook een risico met zich mee. RFID kaarten kunnen namelijk geskimd worden. De pasjeshouders van bijvoorbeeld Secrid bieden hier een oplossing voor door de aluminium behuizing. Een pasjeshouders met RFID bescherming zorgt er dus niet alleen voor dat uw pasjes niet buigen of breken, ze beschermen ook tegen skimmen. Naast deze high tech pasjeshouders zijn er uiteraard ook nog steeds de klassieke uitvoeringen van merken zoals Castelijn en Beerens en H.J. de Rooy.

Wat zijn de voordelen van een pasjeshouder?

  • Altijd alle belangrijke pasjes bij de hand 
  • Pasjes beschermd tegen buigen
  • Pasjes beschermd tegen breken
  • Beschermd tegen skimmen met RFID-techniek

Pasjeshouder matchen

Naast de diverse praktische voordelen, biedt een pasjeshouder u de mogelijkheid om deze bij diverse outfits te matchen. De pasjeshouders van Secrid zijn er bijvoorbeeld in alle denkbare kleuren, waardoor ze ideaal te matchen zijn bij een bepaalde kleur tas. Gaat u liever voor een wat klassiekere look, dan zijn de pasjeshouders van Castelijn en Beerens of H.J. de Rooy misschien wel iets voor u. 

Pasjeshouders van merken zoals Secrid en Castelijn en Beerens

Wij hebben pasjeshouders van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een pasjeshouder van merken zoals Secrid, Castelijn en Beerens, H.J. de Rooy en Legend. Voor bij iedere gelegenheid kunt u bij ons een geschikte pasjeshouder vinden. Benieuwd naar de pasjeshouder collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Pasjeshouder veilig betalen

U kunt uw pasjeshouder bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt