Filter kiezen
Alle selecties opheffen
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
INHOUD
Wis filter
MAAT
Wis filter
AANTAL WIELEN
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
TYPE
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter
SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ACTIES, NIEUWTJES EN AANBIEDINGEN

Kinderkoffers

Gaat u met uw kind op vakantie? Of gaat uw kind met een vriendje, vriendinnetje, opa of oma op vakantie? Dan is het een goed idee om een speciale kinderkoffer voor uw kind aan te schaffen. Uw kind kan in een kinderkoffer zijn of haar belangrijkste reisbagage meenemen. Een kinderkoffer is vooral handig als u in uw eigen koffer net wat ruimte tekort komt om de bagage van uw kind ook mee te nemen. Daarnaast zijn kinderkoffers doorgaans van handbagage formaat. Hierdoor hoeft u hier niet extra voor te betalen. Ook kunt u in de kinderkoffer bijvoorbeeld speelgoed, luiers of andere kinderspullen doen zodat u die altijd bij de hand heeft. Kinderkoffers zijn er in allerlei vrolijke kleuren en zijn vaak bedrukt met bekende tekenfilmfiguren. Zo wordt het reizen voor uw kind nóg leuker.

Voordelen van een kinderkoffer

Wat zijn de voordelen van een kinderkoffer?

  • Kind heeft ruimte voor eigen bagage
  • Kinderkoffers vallen doorgaans binnen de handbagage norm
  • Extra opbergruimte voor ouders/verzorgers
  • Bedrukt met vrolijke prints

Kinderkoffer matchen

Omdat kinderkoffers bedrukt worden met vrolijke prints, is er voor ieder kind wel een kinderkoffer te vinden. Zo hebben wij voor jongens bijvoorbeeld de kinderkoffers van Cars of The Avengers en voor meisjes kinderkoffers van Frozen en Paw Patrol. Bij Van Os tassen en koffers vindt u zeker de kinderkoffer die u of uw kind leuk vindt.

Kinderkoffers van merken zoals JimJam en Vadobag

Wij hebben kinderkoffers van een aantal verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een kinderkoffer van merken zoals JimJam, Vadobag en Disney by Samsonite. Benieuwd naar de kinderkoffers van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Kinderkoffers uitverkoop

Bent u op zoek naar een kinderkoffer in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze kinderkoffer sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u kinderkoffers van bekende merken zoals Disney by Samsonite.