Menu

Kinderkoffers

Ga je met het gezin op vakantie? Verras jouw kind(eren) dan met een eigen koffer! Wat zal die blij zijn met zijn eigen kinderkoffer in een vrolijke kleur of print. Het is niet alleen stoer voor je kind om verantwoordelijk te zijn over zijn eigen koffer, zo houd je ook nog eens je eigen spullen en die van je kind(eren) gescheiden. Bijkomend voordeel: is je kindje moe, dan kan die op de koffer zitten en 'meerijden'. Dankzij de trekstang kan je gewoon paardje rijden op een kinderkoffer! Zo wordt het reizen voor je kind nóg leuker.

4 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
INHOUD
Wis filter
MAAT
Wis filter
AANTAL WIELEN
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter

Voordelen van een kinderkoffer

Ga je met je kind op vakantie? Of gaat je kind met een vriendje, vriendinnetje, opa of oma op vakantie? Dan is het een goed idee om een speciale kinderkoffer voor je kind aan te schaffen. Je kind kan in een kinderkoffer zijn of haar belangrijkste reisbagage meenemen. Een kinderkoffer is vooral handig als je in je eigen koffer net wat ruimte tekort komt om de bagage van je kind ook mee te nemen. Daarnaast zijn kinderkoffers doorgaans van handbagage formaat. Hierdoor hoef je hier niet extra voor te betalen. Ook kan je in de kinderkoffer bijvoorbeeld speelgoed, luiers of andere kinderspullen doen zodat je die altijd bij de hand heeft. Kinderkoffers zijn er in allerlei vrolijke kleuren en zijn vaak bedrukt met bekende tekenfilmfiguren. Zo wordt het reizen voor je kind nóg leuker.

Wat zijn de voordelen van een kinderkoffer?

  • Kind heeft ruimte voor eigen bagage
  • Kinderkoffers vallen doorgaans binnen de handbagage norm
  • Extra opbergruimte voor ouders/verzorgers
  • Bedrukt met vrolijke prints
  • Op sommige varianten kan een kind zitten en meegetrokken worden

Kinderkoffers van merken zoals Samsonite en Trixie

Wij hebben kinderkoffers van een aantal verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een kinderkoffer van merken zoals Samsonite en Trixie. Benieuwd naar de kinderkoffers van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Kinderkoffers uitverkoop

Bent u op zoek naar een kinderkoffer in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze kinderkoffer sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u kinderkoffers van bekende merken zoals Disney by Samsonite.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt