Menu

Samsonite koffers

Zachte koffers, harde koffers en reisaccessoires. Samsonite heeft het allemaal en meer! De stevige koffers worden gemaakt van duurzame materialen, waardoor je ook nog eens een handje helpt aan het milieu. Het beste voor jezelf en het beste voor de natuur. 

174 artikelen Filter kiezen
174 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Online Samsonite koffer kopen

Van plan om een Samsonite koffer te kopen? Bekijk dan ons brede aanbod, waaronder de Proxis en S’cure collectie. De koffers zijn op te delen in verschillende categorieën, zoals:

 

Wat is Recyclex™

Recyclex™ is gerecycled polyester dat gemaakt is van gebruikte plastic flessen. Van de flessen wordt met speciale technieken bijvoorbeeld hard materiaal gemaakt dat gebruikt kan worden voor koffers. Door andere technieken toe te passen kunnen tassen worden gemaakt die ook bestaan uit post-consumer PET.  

 

Samsonite garantie

De garantie waar je recht op hebt, verschilt bij Samsonite sterk per product. Er zijn kofferseries met 10 jaar garantie of 5 jaar garantie, waar tassen 2 jaar garantie kunnen hebben. Laat ons dit voor je uitzoeken door contact met ons op te nemen. Hoe wij reparaties behandelen kan je lezen op deze pagina.

 

Tips voor het kopen van een koffer

Smaken en voorkeuren verschillen, maar dat betekent niet dat wij je van wat advies kunnen voorzien. Er zijn drie verschillende type koffers die ook te vinden zijn bij onze filterfunctie. Hierbij doelen wij op zachte koffers, harde koffers en handbagage. Laatstgenoemde is zoals de naam het zegt bedoelt voor handbagage bij het reizen. Een zachte koffer raden wij aan voor auto reizen. Bij het reizen per vliegtuig krijgt de koffers namelijk meer stootjes te verduren. Eventuele breekbare spullen worden in dat geval beter beschermd door harde koffers. Daarentegen is het voordeel van zachte koffers dat zij vaak een voorvak hebben en iets voller gestopt kunnen worden dan harde koffers. Voor- en nadelen voor beide koffers dus!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt