Menu

Samsonite koffers

Samsonite is al sinds haar ontstaan een van de meest innovatieve bagagefabrikanten ter wereld. Het merk is altijd voorloper geweest in het gebruik van nieuwe materialen en de ontwikkeling van nieuwe ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Cosmolite™, de sterkste en lichtste Samsonite ooit. Of de lite-locked, een combinatie van het exclusieve Curv® materiaal met een driepuntssluiting.

93 artikelen Filter kiezen

Online Samsonite koffer kopen

Wilt u online een Samsonite koffer kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment koffers van Samsonite uit onder andere de Aeris en S’cure collectie. Snel navigeren:

Samsonite koffer in zwart, blauw of grijs

Bent u op zoek naar een Samsonite koffer in het zwart, blauw of grijs? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Samsonite koffers aan in zeer diverse kleuren, uiteenlopend van donkere kleuren als zwart en blauw tot lichte kleuren zoals wit en zilver.

Tips voor het kopen van een koffer

Het kopen van een koffer kan een ingewikkeld proces zijn. Koffers zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een Samsonite koffer gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe koffer. U hoeft er vervolgens alleen nog maar een te kiezen uit ons assortiment. Om u daarbij te helpen geven wij u graag een paar tips. Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar u de koffer voor gaat gebruiken. Gaat u bijvoorbeeld een weekendje weg, dan kunt u het beste voor een Samsonite handbagage koffer kiezen. Gaat u langer dan een aantal dagen op vakantie, kunt u beter een normale Samsonite koffer kiezen. Vervolgens is het belangrijk om te bepalen of u een harde of zachte koffer van Samsonite zoekt. Beide soorten hebben hun voor- en nadelen. Tenslotte kunt u letten op het aantal wielen onder de koffer. Samsonite koffers op twee wielen zijn minder breekbaar, koffers op vier wielen bieden net wat meer gebruiksgemak.

Samsonite koffer veilig bestellen

U kunt uw Samsonite koffer bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Samsonite verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Samsonite koffer op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt