Menu

Samsonite handbagage koffers

Samsonite is al sinds haar ontstaan een van de meest innovatieve bagagefabrikanten ter wereld. Het merk is altijd voorloper geweest in het gebruik van nieuwe materialen en de ontwikkeling van nieuwe ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Cosmolite™, de sterkste en lichtste Samsonite ooit. Of de lite-locked, een combinatie van het exclusieve Curv® materiaal met een driepuntssluiting. Op deze pagina shopt u diverse hardschalige en  zachtschalige handbagage koffers van Samsonite.

42 artikelen Filter kiezen
42 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Online Samsonite handbagage koffer kopen

Wilt u online een Samsonite handbagage koffer kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment handbagage koffers van Samsonite uit onder andere de Base Hits en S’cure collectie. Op onze webshop vindt u Samsonite handbagage koffers in twee maten: 50 cm en 55 cm. Beide maten zijn bij iedere luchtvaartmaatschappij geschikt als handbagage. Snel navigeren:

Samsonite handbagage koffer in zwart, blauw, rood of andere kleur

Bent u op zoek naar een Samsonite handbagage koffer in het zwart, blauw, rood of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Samsonite handbagage koffers aan in diverse kleuren, van donkere kleuren zoals zwart en blauw tot lichtere kleuren zoals wit en zilver.

Tips voor het kopen van een handbagage koffer

Het kopen van een handbagage koffer kan een ingewikkeld proces zijn. Handbagage koffers zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een Samsonite handbagage koffer gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe koffer. U hoeft er vervolgens alleen nog maar een te kiezen uit ons assortiment. Om u daarbij te helpen geven wij u graag een paar tips. Een belangrijke eerste keuze die u moet maken is de materiaalkeuze. Zo kunt u een keuze maken uit een hardschalige of zachte handbagage koffer. Het voordeel van een hardschalige koffer is dat ze stevig en waterbestendig zijn. Het voordeel van een zachte koffer is dat u er vaak meer in kwijt kunt, omdat ze expandable zijn. Vervolgens kunt u een keuze maken uit een handbagage koffer met twee of vier wielen. Twee wielen zijn minder gevoelig voor schade, maar zijn wel minder wendbaar. Een handbagage koffer met vier wielen zal daarnaast ook minder snel omvallen dan een met twee wielen.

Samsonite handbagage koffer veilig bestellen

U kunt uw Samsonite handbagage koffer bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Samsonite verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Samsonite handbagage koffer op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt