Menu

Reistassen met wielen

Een reistas met wielen is ideaal als je niet zelf steeds die zware kilo's wilt tillen. Je trekt de reistas simpelweg achter je aan net zoals een koffer en schuift de stang in als je de reistas in de kofferbak of het bagageruim wilt opbergen. Heb je veel bagage? Dan zijn de meeste modellen ook groter te maken (expandable). Mits je rekening houdt met handbagage afmetingen, dan is een reistas ook handig om mee te nemen in het ruim van een vliegtuig. Voor welke ga jij?

61 artikelen Filter kiezen
61 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Voordelen van een reistas met wielen

Ga je op vakantie met eigen vervoer en heeft u geen zin om al die zware kilo’s te tillen? Dan is een reistas met wielen wellicht wat u zoekt. Als u op autovakantie gaat heeft u waarschijnlijk alle ruimte in uw kofferbak nodig. Een reistas is ideaal voor een autovakantie aangezien ze heel gemakkelijk te stapelen zijn. Bijkomend voordeel van een reistas met wielen is dat u de zware reistas niet zelf hoeft te tillen maar deze, net als een koffer, simpelweg achter u aan mee kunt trekken. Een ander voordeel van een reistas met wielen is dat u in een reistas heel veel reisbagage kwijt kunt. De meeste reistassen met wielen zijn dan ook expandable. Dit betekent dat u de tas middels gespen (nog) groter kunt maken. Reistassen met wielen bieden altijd meerdere opbergvakken en zijn daarnaast vaak nog voorzien van extra steek- of ritsvakken.

Wat zijn de voordelen van een reistas met wielen?

  • Minder tilgewicht door wieltjes
  • Geschikt om optimaal gebruik maken van ruimte in de kofferbak
  • Vaak expandable
  • Diverse opbergmogelijkheden

Reistas met wielen matchen

Ons assortiment reistassen met wielen bestaat uit diverse maten en kleuren. Een reistas met wielen is mede daardoor prima te combineren met andere reisbagage. Zo kunt u bij uw reistas met wielen bijvoorbeeld een matchende rugtas, heuptas of koffer vinden bij Van Os tassen en koffers. 

Reistassen met wielen van merken zoals Eastpak en Thule

Wij hebben reistassen met wielen van veel verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een reistassen met wielen van merken zoals Eastpak, Samsonite en American Tourister. Benieuwd naar de reistassen met wielen collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Reistassen met wielen uitverkoop

Bent u op zoek naar een reistassen met wielen in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze reistassen met wielen sale pagina

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt