Menu

Zachte koffers

Ga jij voor een zachte koffer of toch een harde koffer? Beide varianten zijn er in handbagage formaat (tot 55 cm) en groter. Een voordeel van zachte koffers is dat veel modellen expandable zijn. Zo kan je net wat meer reisbagage kwijt in een zachte koffer mocht het nodig zijn. Daarnaast hebben zachte koffers vaak extra opbergvakken aan de voorkant, zijkant of achterkant. Super handig voor je paspoort of magazine. Bovendien vallen krasjes of beschadigingen niet op. Vind hier jouw favoriete reismaatje! Populairzachte handbagage koffer 

32 artikelen Filter kiezen
32 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Voordelen van een zachte koffer

Een zachte koffer is een goede optie voor mee op reis. Zachte koffers zijn er van veel verschillende merken, in veel verschillende kleuren en in diverse maten. Zo zijn er bijvoorbeeld zachte koffers van handbagage formaat (tot 55 cm). Ook zijn er grotere zachte koffers die geschikt zijn voor middellange of lange vakanties. Een groot voordeel van zachte koffers is dat ze expandable zijn. Dit betekent dat je net wat meer reisbagage kwijt kunt in een zachte koffer dan een harde koffer. Daarnaast hebben zachte koffers vaak extra opbergvakken aan de voorkant, zijkant of achterkant. In deze vakken kan je bijvoorbeeld je paspoort of reispapieren opbergen tot het moment dat je ze nodig heeft. Zachte koffers worden meestal gemaakt van polyester en sluiten daarom ook altijd door middel van een rits. Een rits kan een zwak punt zijn van een zachte koffer. Daarom worden de zachte koffers van bijvoorbeeld Delsey geproduceerd met een verstevigde rits.

Wat zijn de voordelen van een zachte koffer?

  • Expandable
  • Vaak extra opbergvakken aan de buitenzijde
  • Makkelijk op te bergen
  • Geen krassen

Zachte koffers matchen

Als je op reis gaat, vind je het misschien wel leuk om je zachte koffer te matchen met bijvoorbeeld een rugtas of uw handbagage koffer. Dat kan! Wij hebben zachte koffers in allerlei kleuren en maten. Vaak zijn er van een bepaalde kofferserie zowel handbagage koffers al zachte koffers koffers in diverse maten. Zo kan je bij je zachte koffer gemakkelijk een bijpassende handbagage koffer vinden.

Zachte koffers van merken zoals Samsonite en Delsey

Wij hebben zachte koffers van veel verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een zachte koffer van merken zoals Samsonite en Delsey maar ook van merken zoals Bric’s en Tumi. Benieuwd naar de zachte koffers van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Zachte koffers uitverkoop

Bent u op zoek naar een zachte koffer in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze zachte koffer sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u zachte koffers van bekende merken zoals Samsonite.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt