Filter kiezen
Artikelen per pagina:
23 Aantal
Sorteren op :
Maak uw keuze Sorteren
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ACTIES, NIEUWTJES EN AANBIEDINGEN

Aktetassen

Een aktetas is een veel geziene tas in de zakenwereld. In een aktetas kun je allerlei spullen opbergen die je nodig hebt op werk zoals een laptop en A4-documenten. Aktetassen zijn er in allerlei kleuren, maten, soorten en stijlen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een aktetas gaan met een klassieke look van merken zoals Castelijn en Beerens en The Bridge. Ook zijn er aktetassen met een vintage uitstraling van merken zoals Spikes & Sparrow en Burkely. Aktetassen zijn er zowel speciaal voor vrouwen als mannen, maar er zijn ook veel unisex modellen. Belangrijk bij het kopen van een aktetas is om na te gaan waar u de tas voor gaat gebruiken. Als de aktetas slechts een aantal A4-documenten hoeft te bevatten kunt u bijvoorbeeld het beste voor een slank exemplaar gaan. Als u van plan bent om meer dan dat mee te nemen is het verstandig om naar een wat ruimere aktetas te kijken met bijvoorbeeld extra ritsvakken aan de voor- of achterzijde.

De voordelen van aktetassen

Wat zijn de voordelen van een aktetas?

  • Zowel klassieke als vintage modellen
  • Altijd uw belangrijkste items mee
  • Diverse opbergmogelijkheden
  • Functionaliteit en uitstraling gecombineerd

Aktetas matchen

Een aktetas is heel goed te combineren met diverse zakelijke outfits. Als u bijvoorbeeld voor een nette look gaat, kunt u kiezen voor een klassieke aktetas van bijvoorbeeld Castelijn en Beerens. Gaat u voor outfit die wat meer casual is, kunt u kiezen voor een aktetas van bijvoorbeeld Fred de la Bretoniere. Bent u meer van de vintage outfits? Dan kunt u kiezen voor een aktetas van bijvoorbeeld Spikes & Sparrow. De mogelijkheden om te matchen zijn eindeloos. Er is voor iedere stijl wel een geschikte aktetas te vinden.

Aktetassen van merken zoals Castelijn en Beerens en Spikes & Sparrow

Wij hebben aktetassen van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan aktetassen van Castelijn en Beerens, Spikes & Sparrow, The Bridge en Leonhard Heyden. Voor bij iedere outfit kunt u bij ons een geschikte aktetas vinden. Benieuwd naar de aktetassen collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Aktetassen uitverkoop

Bent u op zoek naar een aktetas in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze aktetassen sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u aktetassen van allerlei bekende merken zoals ons eigen merk Van Os.