Menu

Eastpak reistassen

Het begon voor Eastpak allemaal in 1952 toen de Eastern Canvas Products, Inc. duffels en rugzakken begon te maken voor het Amerikaanse leger. Eastpak is met haar schooltassen inmiddels niet meer weg te denken uit de middelbare scholen in Nederland. Ook op het gebied van reisbagage heeft het merk de laatste jaren flink aan de weg getimmerd. Zo is de reistas met wieltjes een uitvinding van Eastpak. Op deze pagina vindt u diverse Eastpak reistassen.

27 artikelen Filter kiezen
27 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Online Eastpak reistas kopen

Wilt u online een Eastpak reistas kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment reistassen van Eastpak verschillende Series. Denk hierbij aan de Tranverz M (EK62F), Tranverz L (EK63F) of de Container (EK440). Snel navigeren:

Eastpak reistas in zwart, grijs of andere kleur

Bent u op zoek naar een Eastpak reistas in het zwart, grijs of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Cowboysbag tassen aan in een aantal kleuren, zoals zwart, grijs en blauw alsook in diverse prints.

Tips voor het kopen van een reistas

Het kopen van een geschikte reistas kan een ingewikkeld proces zijn. Reistassen zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een Eastpak reistas gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe reistas. U hoeft er vervolgens alleen nog maar een te kiezen uit ons assortiment. Om u daarbij te helpen geven wij u graag een paar tips. Allereerst is het belangrijk om te letten op de maat van de reistas. Hiervoor kunt u het beste kijken naar de literinhoud, aangezien u de tassen daarop het beste onderling kunt vergelijken. Vervolgens kunt u een keuze maken uit een reistas met of zonder wielen. Reistassen met wielen zijn vooral geschikt voor stedelijke omgevingen en kunnen daar extra reiscomfort bieden. Reistassen zonder wielen zijn meer geschikt voor de wat actievere vakantie. Een groot voordeel van reistassen ten opzichte van koffers, is dat ze heel gemakkelijk in te laden zijn in een auto of busje. Hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor autovakanties naar de zon of wintersport.

Eastpak reistas veilig bestellen

U kunt uw Eastpak reistas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Eastpak verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Eastpak reistas op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt