Menu

Werkaccessoires

Naast een zeer divers assortiment aan werktassen zoals aktetassen, laptoptassen en laptoprugzakken, heeft Van Os ook gedacht aan handige accessoires. Denk hierbij aan schrijfmappen, laptopsleeves, usb's en pennenetuis van uiteenlopende merken. Alle werkaccessoires vind je hier. 

25 artikelen Filter kiezen

Voordelen van werkaccessoires

Ook hebben wij usb’s van Orbitkey in ons assortiment met een opslagruimte van 8gb en 32gb. Deze usb’s kunt u gemakkelijk bevestigen aan uw Orbitkey sleuteletuis, waardoor u uw belangrijke digitale documenten altijd bij zich heeft. Schrijfmappen kunt u bijvoorbeeld gebruiken om mee te nemen naar een zakelijke meeting. In een schrijfmap zit een schrijfblok of ringband en u kunt er pennen en mapjes in doen. Hierdoor heeft u bij een zakelijke meeting altijd de belangrijkste zaken bij de hand. Laptopsleeves zijn handig wanneer u naar een zakelijke meeting ook een laptop meeneemt. Een laptopsleeve zorgt ervoor dat uw laptop wordt bescherm tegen krassen en vallen.

Wat zijn de voordelen van werkaccessoires?

  • Met een schrijfmap altijd alle belangrijke zaken mee
  • Met een Orbitkey USB altijd alle digitale documenten mee
  • Laptopsleeve tegen krassen en vallen
  • Professionele uitstraling bij zakelijke meetings

Schrijfmap matchen

Een schrijfmap is een accessoire waar u op zakelijk gebied zeker mee gezien mag worden. De meeste schrijfmappen hebben een klassieke uitstraling, waarmee u iedere zakelijke outfit kunt afmaken. Een schrijfmap zorgt ervoor dat u al uw belangrijke zakelijke documenten altijd netjes bij de hand hebt. Daarnaast is een schrijfmap prima te combineren met diverse zakelijke outfits zodat u altijd netjes voor de dag komt.

Werkaccessoires van Cabaïa en Tumi

Wij hebben werkaccessoires van alle bekende merken in ons assortiment. Voor bij iedere zakelijke meeting kunt u bij ons een geschikt werkaccessoire vinden. Benieuwd naar de werkaccessoires collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt