Menu

Over ons

Missie

Al sinds 1929 is de missie van het Rotterdamse familiebedrijf Van Os tassen en koffers om iedereen, door middel van persoonlijke aandacht, in contact te brengen met de beste kwaliteit tassen en koffers. Een tas of koffer vervoert de meest waardevolle spullen en wij vergezellen je graag in jouw zoektocht naar het juiste model. Door middel van ons hoge serviceniveau willen wij iedereen ook na de aankoop optimaal van dienst zijn.

Visie

In een samenleving waarin de individualisering steeds sterker wordt, creërt Van Os tassen en koffers een omgeving waar iedereen nog terecht kan voor persoonlijke aandacht en uitmuntende service. Wij nemen jou ook graag, onder het genot van een kopje koffie, mee in onze wereld van tassen en koffers. 

Kernwaarden

Persoonlijke aandacht - Bij Van Os tassen kun je nog terecht voor oprechte en persoonlijke aandacht. Wij willen iedere bezoeker het idee geven dat hij of zij bij ons altijd kan slagen. Door onze persoonlijke klantbenadering proberen wij in alle uiteenlopende klantbehoeften zo goed mogelijk te voorzien.

Kwaliteit - Ons assortiment is samengesteld met oog op kwaliteit en functionaliteit. Bij Van Os tassen en koffers word je in contact gebracht met een breed scala merken op het gebied van tassen en koffers. Ons uitgangspunt is altijd dat we voor ieder budget een artikel van optimale kwaliteit kunnen bieden. Meerdere generaties hebben hun vertrouwen al gesteld in deze kwaliteitsnorm die bij Van Os tassen en koffers al sinds 1929 te vinden is. 

Betrouwbaarheid - Het uiterlijk van Van Os tassen en koffers is sinds de oprichting in 1929 misschien veranderd, het innerlijk is altijd hetzelfde gebleven. Ons hoge serviceniveau heeft ervoor gezorgd dat een gevarieerde groep mensen ons hun vertrouwen geeft. Wij zijn er ontzettend trots op dat deze mensen ons al sinds 1929 hun vertrouwen geven en we doen ons uiterste best om dit in de toekomst zo te houden.

Geschiedenis

Van Os tassen en koffers bestaat al sinds 1929 en is al 90 jaar specialist op dit gebied. Ben jij benieuwd welke mijlpalen we hebben bereikt in de afgelopen 90 jaar? Lees dan hier verder. 

Verkooppunten

Momenteel hebben wij 31 winkels, verdeeld over een groot deel van Nederland. Je kunt onze winkels vinden in de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Bij iedere winkel vind je een breed scala merken, onderverdeeld in de volgende categorieën:

Naast 31 fysieke winkels kan je op onze website een brede selectie bekende merken vinden.

VAN OS MEMBERSHIP

Wij zijn blij met jou als klant! Profiteer als Member van mooie kortingen, de pre-shopping, dagdeals en speciale aanbiedingen. Wij verrassen je graag. Er zijn exclusieve winacties en ben je jarig? Dan hebben wij speciaal voor jou een cadeautje in de winkels klaarliggen!*

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Bij elke aankoop (zowel online als in één van onze winkels) wordt jouw aankoopbedrag omgezet in punten. 1 euro = 1 punt. Aan de hand van de punten die je spaart krijg je een status en de daarbij behorende voordelen. Je begint met MEMBER en klimt op tot VIP of de hoogste status PREMIUM. Hoe meer je spaart, hoe hoger je status en hoe meer voordelen je krijgt.

Alle bovenstaande informatie is van toepassing op 2019.

JOUW STATUS

Wij hebben jouw gespaarde punten van het afgelopen half jaar gebruikt voor het bepalen van jouw beginstatus voor 2019 (MEMBER, VIP of PREMIUM). Bij iedere aankoop spaar je door en zo klim je op van MEMBER naar VIP of van VIP naar PREMIUM. Ben je PREMIUM? Dan staat je status voor het hele jaar vast. Ben je een nieuwe MEMBER? Ook dan spaar je vanaf je eerste aankoop bij Van Os door en klim je gedurende het jaar op bij iedere aankoop. Je kunt gedurende de periode van een jaar niet zakken in status, je kunt wel opklimmen naar een hogere status. 

Voordelen

Wij houden je via de nieuwsbrief op de hoogte van de nieuwe coupons met exclusieve kortingen en aanbiedingen die voor je klaarstaan. Deze coupons en jouw gespaarde punten kan je zelf in je online account inzien. Heb je een nieuwe aankoop gedaan? Dan worden je punten binnen 24 uur bijgeschreven in je account. Onze winkelmedewerkers kunnen ook in de kassa zien welke coupons er voor je klaarstaan. 

Hoe kan ik de coupons verzilveren?

In de winkel: Bij de kassa kan de winkelmedewerker zien welke coupons er voor je klaarstaan. Je kunt kiezen welke je wilt verzilveren. Je hoeft deze niet eerst online te activeren.

Op de webshop: Log online in met je account. Hier zie je jouw gespaarde punten, jouw status en welke coupons er voor je klaarstaan. Vul je winkelwagen en selecteer bij de laatste stap in het overzicht welke coupons je wilt activeren en verzilveren.

Verjaardagscadeau

* Wil jij graag een verjaardagscadeautje ontvangen? Dit kunnen wij natuurlijk alleen geven als je geboortedatum bij ons bekend is. Vul daarom jouw klantgegevens aan in je online account! 

Meer weten?

Wil jij graag alles over ons Van Os Membership weten? Lees hier dan verder. 


Ben je onverhoopt niet tevreden over onze service of heb je vragen/opmerkingen? Laat het ons dan weten. Wij zullen er alles aan doen om je alsnog van dienst te zijn! Je kunt de klantenservice op de volgende manieren bereiken:

Telefoon: 0172-447 517
E-mail: info@vanostassenenkoffers.nl

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt