Menu

Samsonite S'cure

De Samsonite S’cure collectie is voorlopig de lichtste polypropyleencollectie van Samsonite. Dankzij een nieuw lichtgewicht polypropyleenmateriaal is er een revolutionaire verandering gekomen in het polypropyleensegment met driepuntssluiting. Er zit een Samsonite motief in de schaal terwijl de schaal stevig blijft en een optimale bescherming biedt aan de spullen in de koffer. Op onze webshop vindt u een breed assortiment Samsonite S’cure koffers.

11 artikelen Filter kiezen
Alle selecties opheffen
DOELGROEP
Wis filter
CATEGORIEËN
Wis filter
Specials
Wis filter
TYPE
Wis filter
INHOUD
Wis filter
MAAT
Wis filter
AANTAL WIELEN
Wis filter
MATERIAAL
Wis filter
MERK
Wis filter
KLEUR
Wis filter
prijs
Wis filter

Waarom een Samsonite S’cure koffer?

Een Samsonite S’cure koffer is erg licht en van goede kwaliteit. De Samsonite S’cure koffers zijn zo licht omdat ze zijn gemaakt van polypropyleen. Hierdoor zijn ze ook erg sterk. Het slot bevat een combinatieslot met TSA functie waardoor uw reisbagage altijd veilig is opgeborgen. De Samsonite S’cure spinner koffers hebben een dubbele trekstang, multidirectionele wielen en een adreslabel.

Samsonite S’cure: de binnenkant

De binnenkant van de Samsonite S’cure koffers bestaat uit twee compartimenten. Het onderste compartiment bevat inpakriemen en één elastisch zijvak met rits. Het bovenste compartiment bevat een tussenschot met rits. Zo kunt u uw bagage makkelijk en geordend opbergen.

Samsonite S’cure in verschillende maten en kleuren

De Samsonite S’cure collectie bestaat uit meerdere maten. Er zijn Samsonite trolley koffers en Samsonite bagage koffers. Zo zijn er Samsonite S’cure spinners van 55 cm, 69 cm en 75 cm. Afhankelijk van de duur van uw reis en de benodigde reisbagage, kunt u bepalen welke koffer voor u het meest geschikt is. Twijfelt u over de geschiktheid van een koffer voor een bepaald type reis? Kom dan eens langs in één van onze 31 winkels, of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste Samsonite S’cure koffer. Snel navigeren:

Samsonite S’cure uitverkoop

Bent u op zoek naar een Samsonite S’cure koffer in de uitverkoop? Neem dan eens een kijkje op de Samsonite sale pagina. Op deze pagina shopt u allerlei Samsonite koffers in diverse kleuren en maten, voor een aantrekkelijke prijs. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt