Menu

Samsonite

Ben jij op zoek naar een duurzame, expandable handbagagekoffer of ga je liever voor een stevige koffer die wel tegen een stootje kan? Dan ben je hier op het goede adres. Samsonite heeft heel veel verschillende soorten koffers in de collectie. Daarnaast heeft het merk comfortabele reistassen, rugzakken en werktassen. Bij Van Os kun je jouw perfecte Samsonite koffer of tas nu shoppen! Wat is jouw favoriet?

221 artikelen Filter kiezen
221 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER SAMSONITE

Het merk Samsonite is een van de meest innovatieve bagagefabrikanten ter wereld. Het merk is altijd voorloper geweest in het gebruik van nieuwe materialen en de ontwikkeling van nieuwe ontwerpen. Al sinds 1910 produceert Samsonite bagage en tassen. Dat begon allemaal bij Jesse Schwayder in Denver, Colorado. Het familiebedrijf is al langer dan een eeuw bezig om reizigers het beste te geven. Dat is terug te zien in de tijdlijn van hun producten die steeds voorlopen op de tijd. Bagage was bij het ontstaan alleen besteed aan de rijksten, waardoor Samsonite alleen bereikbaar was voor die populatie. Nu weet Samsonite met hun prijs een grote groep te bereiken. Dat geldt ook voor hun werktassen, waarvan de binnenkant telkens weer zorgvuldig ontworpen wordt. Dit leidt steeds opnieuw tot uitermate praktische tassen. 

Duurzaamheid

In 2018 lanceerde Samsonite 23 verschillende collecties die bestaan uit producten die gemaakt zijn van gerecycled polypropyleen of Recyclex™. Recyclex™ is gerecycled polyester dat gemaakt is van gebruikte plastic flessen. Van de flessen wordt met speciale technieken bijvoorbeeld hard materiaal gemaakt dat gebruikt kan worden voor koffers. Door andere technieken toe te passen kunnen tassen worden gemaakt die ook bestaan uit post-consumer PET. Daarmee neemt Samsonite verantwoordelijkheid om producten te leveren schade aan de natuur beperkt houden.  Daar voegden zij in 2019 een serie aan toe die volledig gemaakt is van gerecycled huishoudafval.

 

Samsonite garantie

De garantie waar je recht op hebt, verschilt bij Samsonite sterk per product. Er zijn kofferseries met 10 jaar garantie of 5 jaar garantie, waar tassen 2 jaar garantie kunnen hebben. Laat ons dit voor je uitzoeken door contact met ons op te nemen. Hoe wij reparaties behandelen kan je lezen op deze pagina.

 

Samsonite bij Van Os 

De mooiste en meeste praktische Samsonite reistassen, koffers, werktassen en reisaccessoires vind je bij Van Os tassen en koffers. De koffers van Samsonite worden met name geroemd om hun kwaliteit. Wij bieden zowel harde Samsonite koffers als zachte Samsonite koffers aan. Voor het reizen kan je ook kiezen voor de reistassen, al dan niet met wielen. Om het reizen te vergemakkelijken hebben wij ook reisaccessoires van Samsonite. De werktassen zijn vaak sterk, minimalistisch aan de buitenkant en zeer praktisch aan de binnenkant. Onze Samsonite werktassen, koffers en reistassen zijn verkrijgbaar in veel soorten, maten en kleuren. Door het ruime aanbod is de kans daarom groot dat je het artikel vindt waar je naar op zoek bent.

Je kunt onder meer de volgende categorieën bekijken:


Samsonite in de Sale

Op zoek naar Samsonite in de uitverkoop? Neem dan eens een kijkje op onze Sale-pagina. Daar vind je allerlei damestassen zoals werktassen, reistassen en koffers in de sale. Ook vind je daar beautycases in de uitverkoop. Altijd op de hoogte blijven van nieuwe Samsonite reisbagage en businesstassen in de uitverkoop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan ook direct op de hoogte van de laatste trends op het gebied van reisbagage en werktassen.  

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt