Menu

Reistassen zonder wielen

Reistassen zonder wielen zijn grofweg in te delen in twee categorieën, namelijk reistassen voor outdoor/actieve vakanties en reistassen voor normale vakanties. Bij reistassen voor outdoor vakanties kunt u denken aan reistassen van merken zoals TheNorthFace, EagleCreek en Vaude. Deze reistassen zonder wielen zijn speciaal gemaakt voor actieve vakanties, zoals bijvoorbeeld wintersport of een survivalvakantie. Bij reistassen voor de wat minder actieve vakanties kunt u denken aan Spikes & Sparrow, Kipling en American Tourister. Reistassen voorzien in ieder geval altijd in de behoefte om al uw reisbagage veilig mee te nemen. Daarnaast kunt u de ruimte in een reistas efficiënter gebruiken dan in bijvoorbeeld een koffer, aangezien reistassen van soepel materiaal zijn. Ook zijn reistassen vaak goedkoper dan een koffer en zijn ze doorgaans lichter dan een koffer.

137 artikelen Filter kiezen
137 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Voordelen van een reistas zonder wielen

Wat zijn de voordelen van een reistas zonder wielen?

  • Geschikt om optimaal gebruik maken van ruimte in de kofferbak
  • Vaak expandable
  • Diverse opbergmogelijkheden
  • Lichtgewicht

Reistas zonder wielen matchen

Ons assortiment reistassen zonder wielen bestaat uit diverse maten en kleuren. Een reistas zonder wielen is mede daardoor prima te combineren met andere reisbagage. Zo kunt u bij uw reistas met zonder bijvoorbeeld een matchende rugtas, heuptas of koffer vinden bij Van Os tassen en koffers. 

Reistassen zonder wielen van merken zoals TheNorthFace en Dakine

Wij hebben reistassen zonder wielen van veel verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een reistas zonder wielen van merken zoals TheNorthFaceDakine en EagleCreek maar ook van klassiekere merken zoals Bric’s. Benieuwd naar de reistassen zonder wielen collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Reistassen zonder wielen uitverkoop

Bent u op zoek naar een reistassen zonder wielen in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze reistassen zonder wielen sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u bijvoorbeeld reistassen zonder wielen van ons eigen merk Van Os.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt