Menu

Mōsz

MŌSZ is een ware lust voor het oog. Op stijlvolle wijze worden je belangrijkste dagelijkse items op één mooie plek bewaard. Hierdoor is MŌSZ jouw baken van rust in jouw drukke leven. Want, nooit meer ben je op zoek naar je sleutels of portemonnee. Pure winst daarbij is de inzetbaarheid van de tas voor verschillende gelegenheden. De verwisselbare riempjes zorgen ervoor dat alle tassen van dit veelzijdigheid gebruikt kunnen worden, waardoor je maar één tas nodig hebt voor feestjes, een dagje weg of dagelijks gebruik!

24 artikelen Filter kiezen
24 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Over MŌSZ 

Functionaliteit gecombineerd met stijl. Als fusie van die twee is MŌSZ een echte aanrader voor eenieder die op zoek is naar een tasje voor essentials. Een geweldige toevoeging aan je tassencollectie!

 

Back to the beginning

Vanuit jarenlange ervaring in de tassenbranche is de oprichtster van MŌSZ haar eigen merk begonnen. Wat startte als een droom is uiteindelijk werkelijkheid geworden. In haar eigen drukke leven is het idee ontstaan om een tas te maken die essentials op één plek houdt. Als ambitieuze werkende moeder vond zij dit een missend onderdeel in haar dagelijks leven. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt