Menu

Heuptassen

De heuptas is al een tijdje terug van weg geweest in de modewereld. Naast functioneel gebruik voor bijvoorbeeld een lange wandel- of fietstocht, wordt het heuptasje ook steeds vaker gespot op bijvoorbeeld festivals. De heuptas is dan ook een ideaal festivaltasje. Dit omdat een heuptas alle essentials, zoals een telefoon en geld, kan bevatten en er tegelijkertijd voor zorgt dat er geen broekzakken meer nodig zijn om alles te dragen. De prints van heuptassen zijn steeds vrolijker geworden maar ook voor een klassieke, leren heuptas kunt u nog steeds bij ons terecht. Een ding hebben alle heuptassen gemeen: Ze zijn super praktisch en ideaal voor festivals!

47 artikelen Filter kiezen

De voordelen van een heuptas

Wat zijn de voordelen van een heuptas?

  • Genoeg ruimte voor de basic essentials
  • Klein van formaat
  • Ideaal voor een wandel- of fietstocht
  • Ideaal voor festival

Heuptas matchen

Een heuptas is ideaal te combineren met verschillende type outfits. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een festivaloutfit of een sportieve outfit voor tijdens het wandelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor een leren heuptas, voor een vintage look. Ook kunt u natuurlijk gaan voor een vrolijke, zomerse bloemenprint. Tenslotte zijn er heuptassen in basic kleuren zoals zwart en grijs. Een bijkomend voordeel: Deze heuptasjes passen eigenlijk wel bij iedere outfit.

Heuptassen van merken zoals Eastpak en Kipling

Wij hebben heuptassen van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan heuptasjes van EastpakKiplingDakine en Herschel. Voor bij iedere outfit kunt u bij ons een geschikte heuptas vinden. Benieuwd naar de heuptas collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Heuptassen uitverkoop

Bent u op zoek naar een heuptas in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze heuptassen sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u heuptassen van allerlei bekende merken zoals Kipling. 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt