Menu

Rise of Rosa

Sinds 1998 maakt Rise of Rosa leren producten. Voor duurzame tassen uit soepel leer in natuurgetrouwe kleuren zit je bij dit merk helemaal goed. Rise of Rosa zet zich in voor omgeving en zorgt voor goede arbeidsomstandigheden in hun fabrieken. Het leven van de mensen die de tas maken is net zo belangrijk als dat van mensen die de tas gebruiken. Rise of Rosa is B Corp, SA8000 en LWG gecertificeerd zo weet jij zeker dat je een eerlijk geproduceerde tas in handen hebt.  

46 artikelen Filter kiezen
46 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER RISE OF ROSA

Over Rise of Rosa 

Het merk Rise of Rosa heeft handgemaakte designertassen van hoge kwaliteit in echt leer. Mooi, praktisch en ook nog duurzaam. In elke situatie zie je er stijlvol uit met deze betaalbare tassen. Rise of Rosa investeert constant in duurzame innovaties. 

Certificeringen

Sinds oktober 2023 heeft Rise of Rosa een B Corp Certificering. Hiermee laat je als bedrijf zien dat je hoge standaarden hebt op gebied van duurzaamheid en transparantie. Al het leer komt uit “Silver” gecertificeerde looierijen (Leather Working Group). LWG heeft tot doel de leerindustrie duurzaam te veranderen met o.a. richtlijnen voor schonere productie zonder milieu kritische substanties, laag energie- en waterverbruik. Daarnaast worden die in het oog springende voeringen gemaakt van gerecyclede PET flessen (Waste2Wear). Tot slot worden de tassen gemaakt in fabrieken met een SA8000 certificering. Dit is de hoogst haalbare certificeringsvorm die te bereiken is en garandeert geen kinderarbeid, goede salarissen, rechten (vakantie, normale werkuren etc) en een gezonde en veilige werkplek.

Rise of Rosa bij Van Os

Van Os tassen en koffers heeft exclusiviteit om Rise of Rosa te verkopen in Nederland en daar zijn we ontzettend trots op. De gedrevenheid waarmee zij duurzaamheid belangrijk maken is inspirerend. Of je een shopper, schoudertas, werktas of een rugzak zoekt, Van Os tassen en koffers heeft de gehele collectie online en in haar winkels. Door het ruime aanbod is de kans daarom groot dat je het artikel vindt waar je naar op zoek bent. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt