Menu

Portefeuilles

Een portefeuille is een bepaald soort portemonnee die ruimte biedt voor briefgeld, autopapieren en pasjes. Officieel is de portemonnee een accessoire bedoeld is voor muntgeld en de portefeuille om papiergeld en waardepapieren te bewaren. Een portefeuille is daarom vaak ook een stuk platter dan een portemonnee. Hierdoor kunt u een portefeuille altijd onopgemerkt bij u dragen, bijvoorbeeld in een broekzak. Houdt er wel rekening mee dan een portefeuille vaak langer is dan een normale portemonnee, waardoor deze eerder uit een broekzak zal steken.

Voordelen van een portefeuille

Wat zijn de voordelen van een portefeuille?

  • Al uw pasjes verzameld en altijd voorhanden 
  • Bescherm tegen buigen of breken van pasjes
  • Ruimte voor briefgeld
  • Ruimte voor andere belangrijke papieren

Portefeuilles matchen

Een portefeuille is eigenlijk een nettere versie van een pasjeshouder en biedt daarnaast ook ruimte voor briefgeld. Portefeuilles hebben een klassieke uitstraling en zijn daardoor ideaal te combineren met een zakelijke of nette outfit. Een bijkomend voordeel op zakelijk gebied, is dat u uw visitekaartjes ook kunt meenemen in de portefeuille. Hierdoor heeft u, naast uw belangrijkste pasjes, ook altijd uw visitekaartjes binnen handbereik.

Portefeuilles van merken zoals Castelijn en Beerens en H.J. de Rooy

Wij hebben portefeuilles van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een portefeuille van merken zoals Castelijn en Beerens en dR Amsterdam. Voor bij iedere outfit kunt u bij ons een geschikte portefeuille vinden. Benieuwd naar de portefeuille collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Portefeuilles veilig betalen

U kunt uw portefeuille bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt