Menu

Castelijn en Beerens portemonnees

In 1945 gingen twee toegewijde vakmannen, Walter Castelijn (meesterstikker) en Marinus Beerens (meestersnijder) een samenwerking aan die lang zou duren en van hoge kwaliteit zou zijn. De artikelen van Castelijn en Beerens zijn gemaakt van het allerbeste rundleer, waarvan elke huid zorgvuldig met de hand geselecteerd is. Op deze pagina vindt u allerlei soorten Castelijn en Beerens portemonnees, zowel voor mannen als voor vrouwen.

76 artikelen Filter kiezen
76 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Online Castelijn en Beerens portemonnee kopen

Wilt u online een Castelijn en Beerens portemonnee kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment portemonnees van Castelijn en Beerens uit onder andere de Gaucho of Furore collectie. De portemonnees van Castelijn en Beerens  staan bekend om de strakke designs en de klassieke uitstraling. Snel navigeren:

Castelijn en Beerens portemonnee in zwart, bruin of cognac

Bent u op zoek naar een Castelijn en Beerens portemonnee met in het zwart, bruin, cognac of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Castelijn en Beerens portemonnees aan in zeer diverse kleuren, voornamelijk in donkere kleuren zoals zwart, bruin en cognac. 

Tips voor het kopen van een portemonnee

Het kopen van een portemonnee kan een ingewikkeld proces zijn. Portemonnees zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als u er uit bent dat het een Castelijn en Beerens portemonnee gaat worden, bent u al heel dicht bij uw nieuwe portemonnee. U hoeft er vervolgens alleen nog maar een te kiezen uit ons assortiment. Om u daarbij te helpen geven wij u graag een paar tips. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om een keuze te maken uit een dames portemonnee of heren portemonnee. Vervolgens is het goed om vooraf te bedenken waar u de portemonnee voor gaat gebruiken. Wilt u in uw portemonnee alleen wat pasjes meenemen? Dan is een portefeuille of pasjeshouder wat u zoekt. Wilt u naast uw pasjes ook briefgeld, muntgeld en/of bonnetjes doen? Dan kunt u beter voor een normale portemonnee gaan. Tenslotte zijn er nog speciale Castelijn en Beerens portemonnees met RFID-bescherming. Deze techniek is ontwikkeld om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen het uitlezen van uw pasjes op afstand.

Castelijn en Beerens portemonnee veilig bestellen

U kunt uw Castelijn en Beerens portemonnee bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Castelijn en Beerens is momenteel populair in onze winkel op de Meent in Rotterdam. Bent u op zoek naar een ander Castelijn en Beerens verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Castelijn en Beerens portemonnee op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt