Menu

Castelijn en Beerens

Castelijn & Beerens heeft een grote liefde voor leer. Alle producten worden gemaakt van het allerbeste en hand geselecteerde vol-aniline runderleer. Niet alleen de tassen zijn van de hoogste kwaliteit, maar ook de slijtvaste tassen worden tot in detail bedacht en gemaakt. Alle metalen logo’s, gespen, musketonhaken en drukknopen zijn gemaakt van een nikkelvrije legering van hoge kwaliteit. Alle collecties van Castelijn & Beerens zijn op een zeer liefdevolle en duurzame manier gemaakt. 

108 artikelen Filter kiezen

OVER CASTELIJN EN BEERENS 

Het begon allemaal in 1945 bij twee toegewijde vakmannen. Walter Castelijn (meesterstikker) en Marinus Beerens (meestersnijder) begonnen met het maken van riemen, handtassen en conferentie. Een van hun grote successen was de gepatenteerde magnetische strip uit 1964. Door deze magnetische strip werd muntgeld gemakkelijk gesorteerd. Tegenwoordig is Castelijn & Beerens een erfgoed binnen de familie geworden.

Goede verzorging hoort bij goed leer

Voordat de tassen van Castelijn & Beerens samengesteld worden, wordt er in samenwerking met gespecialiseerde looierijen glans en kleur aan de tassen toegevoegd. Per tas wordt er gekeken welke glans en kleur er nodig is; alleen perfect is goed genoeg. Daarom worden alle producten gemaakt van vol-aniline rundleer. Ieder stukje leer dat gebruikt wordt bij de producten van Castelijn & Beerens is met de hand geselecteerd. Daarnaast zijn ook alle drukknopen, logo’s, gespen en musketonhaken gemaakt van nikkelvrije legering.

Castelijn en Beerens bij Van Os

Bij Van Os kun je terecht voor Castelijn en Beerens portemonnees, reistassen, alledaagse tassen en werktassen. Zowel dames als heren kunnen bij Van Os terecht voor een mooi item. Er is altijd een ruim assortiment Castelijn en Beerens collectie te koop bij Van Os. Snel navigeren:

 
 
 

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt