Menu

Castelijn en Beerens

Castelijn & Beerens heeft een grote liefde voor leer. Alle producten worden gemaakt van het allerbeste en hand geselecteerde vol-aniline runderleer. Niet alleen de tassen zijn van de hoogste kwaliteit, maar ook de slijtvaste tassen worden tot in detail bedacht en gemaakt. Alle metalen logo’s, gespen, musketonhaken en drukknopen zijn gemaakt van een nikkelvrije legering van hoge kwaliteit. Alle collecties van Castelijn & Beerens zijn op een zeer liefdevolle en duurzame manier gemaakt. 

128 artikelen Filter kiezen
128 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER CASTELIJN & BEERENS 

Het begon allemaal in 1945 bij twee toegewijde vakmannen. Walter Castelijn (meesterstikker) en Marinus Beerens (meestersnijder) begonnen met het maken van riemen, handtassen en conferentie. Een van hun grote successen was de gepatenteerde magnetische strip uit 1964. Door deze magnetische strip werd muntgeld gemakkelijk gesorteerd. Tegenwoordig is Castelijn & Beerens een erfgoed binnen de familie geworden.

 

Zorgvuldig gekozen materiaal

Voordat de tassen van Castelijn & Beerens samengesteld worden, wordt er in samenwerking met gespecialiseerde looierijen glans en kleur aan de tassen toegevoegd. Per tas wordt er gekeken welke glans en kleur er nodig is; alleen perfect is goed genoeg. Daarom worden alle producten gemaakt van vol-aniline rundleer. Ieder stukje leer dat gebruikt wordt bij de producten van Castelijn & Beerens is met de hand geselecteerd. Daarnaast zijn ook alle drukknopen, logo’s, gespen en musketonhaken gemaakt van nikkelvrije legering.

 

Verzorging van leer

Leer is een materiaal dat mooier wordt over de tijd. Het hoort bij het product dat het er anders uit gaat zien naarmate het ouder wordt. Er zijn wel tips om minder wenselijke veranderingen tegen te gaan. Wat met vol alinine leer raadzaam is, is om het niet in het zonlicht te zetten. Hierdoor kan het namelijk verkleuren. In warme zomers en verwarmde ruimtes kunnen leren tassen uitdrogen. Verzorg het leer door het in te smeren of sprayen met een beschermingsproduct dat het leer soepel en waterafstotend houdt. Als de tas nat geworden is, kan de tas het best droog gemaakt worden met een zachte doek. Het kan anders gebeuren dat er vlekken in het leer komen. 

 

Welke laptops passen in de tas en hoe zijn de tassen te dragen?

Castelijn & Beerens is een volwassen merk. In ons assortiment Castelijn & Beerens vind je met name werktassen en portemonnees. De Castelijn & Beerens werktas in de vorm van een aktetas of een rugzak heeft een professionele uitstraling. De aktetas cq. laptoptas is te dragen aan de hand of aan de schouderband (die afneembaar en verstelbaar is). De meeste tassen zijn geschikt voor 15.6'' laptops, waar de tassen een apart vak voor hebben. Er zijn ook andere maten verkrijgbaar, zoals laptoptassen voor 13'' laptops en 17'' laptops. Om extra vakken en pennenlussen zit je ook niet verlegen. 

 

Overige producten van Castelijn & Beerens

Castelijn & Beerens heeft naast tassen ook portemonnees en pasjeshouders die beschikken over RFID bescherming. Je persoonsgegevens worden daarmee uit de handen van kwaadwillenden gehouden. Ook accessoires als riemen of luxe schrijfmappen zijn te krijgen.

Snel navigeren:

 
 
 

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt