Menu

Castelijn en Beerens

Castelijn & Beerens heeft een grote liefde voor leer. Alle producten in de collecties worden gemaakt van het allerbeste, hand geselecteerde  vol-aniline rundleer. Niet alleen de tassen zelf zijn van de hoogste kwaliteit, maar ook de slijtvast aan de tassen worden tot in de detail bedacht en gemaakt. Alle metalen logo’s, gespen, musketonhaken en drukknopen zijn gemaakt van een nikkelvrije legering van hoge kwaliteit. Alle collecties van Castelijn & Beerens zijn dus op een liefdevolle en duurzame manier gemaakt. 

107 artikelen Filter kiezen

OVER CASTELIJN EN BEERENS 

Voordat de tassen van Castelijn & Beerens samengesteld worden, wordt er in samenwerking met gespecialiseerde looierijen glans en kleur aan de tassen toegevoegd. Per tas wordt er gekeken welke glans en kleur er nodig is; alleen perfect is goed genoeg. 

Castelijn en Beerens bij Van Os

Bij Van Os kun je terecht voor Castelijn en Beerens portemonnees, reistassen, alledaagse tassen en werktassen. Zowel dames als heren kunnen bij Van Os terecht voor een mooi item. Er is altijd een ruim assortiment Castelijn en Beerens collectie te koop bij Van Os, happy shopping! 

 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt