Menu

Kinderrugzakken

De leukste kinderrugzakken voor jongens en meisjes van topmerken zoals Trixie, Pick&Pack en Little Legends vind je hier. Hét perfecte cadeau voor als je kind naar de kinderopvang of naar de basisschool gaat! Zo hoort je kind er helemaal bij en hij of zij met trots de nieuwe vrolijke rugzak showen aan de andere kinderen. Je kunt alle dagelijkse benodigdheden zoals eten en drinken, speelgoed of een set reservekleding makkelijk meegeven. Bovendien is er met deze kinderrugzakken ook gedacht aan optimaal draagcomfort. 

48 artikelen Filter kiezen

Voordelen van een kinderrugzak

Ben je op zoek naar een rugzak voor een jongen of een rugzak voor een meisje? Een kinderrugzak is altijd handig om mee te geven naar de kinderopvang of naar de basisschool. Gaat je kindje nog naar de kinderopvang, dan kan je een set reservekleding/ regenkleding meegeven en je kindje kan af en toe speelgoed meenemen om te laten zien. Gaat je zoon of dochter voor het eerst naar de basisschool, dan neem je je lunch of drinkbeker mee en hoor je er helemaal bij met een fleurige rugzak. Wij hebben daarom diverse vrolijke rugzakken van merken zoals Little Legends en Pick & Pack. Zo wordt het naar school gaan nog leuker voor jouw kind.

Kinderrugzakken worden zo gemaakt dat uw kind optimaal draagcomfort heeft. Bijkomend voordeel is dat het gewicht in de rugzak evenredig wordt verdeeld over de rug van je kindje door de twee schouderbanden, die vaak ook gewatteerd zijn. Kinderrugzakken zijn ook ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld schoolreisjes of een dagje weg. Je kindje kan in zijn of haar eigen rugzak dan ook wat eigen spullen meenemen voor die dag.

Wat zijn de voordelen van een kinderrugzak?

  • Geschikt voor kinderopvang of basisschool
  • Geschikt voor schoolreisje of dagje weg
  • Optimaal draagcomfort
  • Uitgevoerd in vrolijke kleuren en prints

Kinderrugzakken van merken zoals Herschel en Zebra Trends

Wij hebben kinderrugzakken van een aantal merken in ons assortiment. Benieuwd naar de kinderrugzakken collectie van onze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Kinderrugzakken veilig betalen

U kunt uw kinderrugzak bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt