Menu

Trixie

Als je de tassen van Trixie  ziet word je direct vrolijk. De grappige ontwerpen en speelse motiefjes moeten bijdragen aan de fantasie en verbeelding van een kind. De tassen zijn kleurrijk, vrolijk en daarnaast super handig om allerlei spulletjes in op te bergen. Welk kind wil deze tas nou niet?

ONLINE Trixie

Voor de leukste Trixie tassen ben je hier op het juiste adres. Bij Van Os tassen en koffers hebben we een divers assortiment waaruit je kan kiezen. Van leuke kinderrugtassen tot trolleys en kinderboekentassen. 

Duurzaamheid en Trixie 

Trixie hecht veel waarde aan duurzaamheid. Door verantwoorde keuzes te maken willen zij een gezonde toekomst voor kinderen garanderen. De producten van Trixie zijn met de beste stof- en productiekwaliteit samengesteld zodat kinderen er gemakkelijk mee kunnen spelen en dollen. Zo kan tevens een lange levensduur gegarandeerd worden .De tassen zijn gemaakt van bio katoen waarbij plastic tot een minimum beperkt wordt. 

Trixie veilig bestellen

Bij Van Os tassen en koffers kan je jouw Trixie tas altijd veilig bestellen. De tas wordt zorgvuldig voor jou ingepakt en opgestuurd. Van Os tassen en koffers maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en Paypal. Ben je op zoek naar een Trixie verkooppunt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen direct voor je checken waar jouw dichtstbijzijnde Trixie tas op voorraad is. 

 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt