100 Dagen Retourrecht

100 dagen retourrecht
Wij begrijpen het als je wat langer de tijd nodig hebt om te bepalen of jouw nieuw gekochte artikel wel echt bij je past. Bij ons zit je daarom niet vast aan een beperkte bedenktijd van bijvoorbeeld 14 of 30 dagen. Je krijgt na jouw online aankoop namelijk 100 dagen de tijd om na te gaan of het artikel echt is wat je zoekt. Wij hanteren bij retouren de volgende voorwaarden (indien redelijkerwijs mogelijk):
1. Het artikel / de artikelen moet(en) compleet zijn;
2. Het artikel / de artikelen moet(en) in oorspronkelijke staat zijn;
3. Het artikel / de artikelen moet(en) ongebruikt zijn.

Indien dit niet het geval is, kunnen wij in het uiterste geval (incompleet of beschadiging) kosten in rekening brengen.

In al onze pakketten vind je een retourformulier waarmee je het artikel kunt terugbrengen, ruilen of retourneren per post. Retourneren via ons antwoordnummer is gratis. Wil je op een andere manier de artikelen terugsturen, dan zijn de kosten voor jou. Om onze First Class Service verder te optimaliseren is het voor ons erg waardevol als je de reden van jouw retourzending beschrijft op het retourformulier. Ook is het mogelijk om door middel van het Europese modelformulier voor herroeping jouw artikel te retourneren. Je kunt dit modelformulier ook gebruiken om van je herroepingsrecht gebruik te maken. Na herroeping dien je het artikel binnen 14 dagen terug te sturen.

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping ontvang je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending. Als je een gedeelte van de bestelling retourneert, dan krijgt je die verzendkosten niet terug. Van Os tassen en koffers betaalt het bedrag met hetzelfde betaalmiddel terug als waar je het artikel mee hebt betaald. Van Os tassen en koffers brengt geen extra kosten in rekening als je toestemming geeft voor een ander betaalmiddel.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie hanteren wij fabrieksgarantie van de leverancier. Deze fabrieksgarantie verschilt per leverancier en wordt bij ieder artikel op de webshop apart vermeld onder 'Artikelgegevens'.


Vragen of opmerkingen over retourneren of garantie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt de klantenservice op de volgende manieren bereiken:
Telefoon: 0172-447 517
E-mail: info@vanostassenenkoffers.nl

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag: 08.30 uur - 17.00 uur

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ACTIES, NIEUWTJES EN AANBIEDINGEN