100 Dagen Retourrecht

100 dagen retourrecht
Wij begrijpen het als u wat langer de tijd nodig heeft om te bepalen of uw nieuw gekochte artikel wel echt bij u past. Bij ons zit u daarom niet vast aan een beperkte bedenktijd van bijvoorbeeld 14 of 30 dagen. U krijgt na uw online aankoop namelijk 100 dagen de tijd om na te gaan of het artikel echt is wat u zoekt. Wij hanteren bij retouren de volgende voorwaarden (indien redelijkerwijs mogelijk):
1. Het artikel / de artikelen moet(en) compleet zijn;
2. Het artikel / de artikelen moet(en) in oorspronkelijke staat zijn;
3. Het artikel / de artikelen moet(en) ongebruikt zijn.

Indien dit niet het geval is, kunnen wij in het uiterste geval (incompleet of beschadiging) kosten in rekening brengen.

In al onze pakketten vindt u een retourformulier waarmee u het artikel kunt terugbrengen, ruilen of retourneren via post. Retourneren via ons antwoordnummer is gratis. Wilt u op een andere manier de artikelen terugsturen, dan zijn de kosten voor u. Om onze First Class Service verder te optimaliseren is het voor ons erg waardevol als u de reden van uw retourzending beschrijft op het retourformulier. Ook is het mogelijk om door middel van het Europese modelformulier voor herroeping uw artikel te retourneren. U kunt dit modelformulier ook gebruiken om van uw herroepingsrecht gebruik te maken. Na herroeping dient u het artikel binnen 14 dagen terug te sturen.

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping ontvangt u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending. Als u een gedeelte van de bestelling retourneert, dan krijgt u die verzendkosten niet terug. Van Os tassen en koffers betaalt het bedrag met hetzelfde betaalmiddel terug als waar u het artikel mee heeft betaald. Van Os tassen en koffers brengt geen extra kosten in rekening als u toestemming geeft voor een ander betaalmiddel.

Garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast de wettelijke garantie hanteren wij fabrieksgarantie van de leverancier. Deze fabrieksgarantie verschilt per leverancier en wordt bij ieder artikel op de webshop apart vermeld onder 'Artikelgegevens'.


Vragen of opmerkingen over retourneren of garantie? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt de klantenservice op de volgende manieren bereiken:
Telefoon: 0172-447 517
E-mail: info@vanostassenenkoffers.nl

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 21.00
Zaterdag: 08.30 - 17.00

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ACTIES, NIEUWTJES EN AANBIEDINGEN