Menu

Reisaccessoires

Als u een koffer of handbagage koffer in uw bezit heeft, bent u bijna klaar om op vakantie te gaan. Er zijn namelijk ook nog de reisaccessoires die uw reis net een stukje plezieriger kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een toilettas of beautycase waar u al uw beauty- en verzorgingsmateriaal in kwijt kunt. Of denk aan een handig slotje of kofferriem waarmee u uw koffer net even veiliger maakt. Bij Van Os tassen en koffers vindt u een zeer breed assortiment met dit soort handige reisaccessoires. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze maken u het reizen aangenamer, veiliger en/of overzichtelijker.

61 artikelen Filter kiezen

Voordelen van reisaccessoires

Wat zijn de voordelen van reisaccessoires?

  • Ze maken u het inpakken efficiënter
  • Ze maken uw koffer of reistas overzichtelijker
  • Ze maken u het reizen aangenamer
  • Ze maken u het reizen veiliger

Waarom een toilettas?

De voordelen van een toilettas zijn zeer divers. Zo kunt u er natuurlijk al uw beauty en ander verzorgingsmateriaal in kwijt. Daarnaast is een toilettas zeer geschikt als u bijvoorbeeld gaat kamperen. Veel toilettassen hebben namelijk een haak waarmee u de toilettas open kunt ophangen. Hierdoor kunt tijdens het douchen altijd gemakkelijk bij al uw spullen. Een voordeel van een toilettas met meerdere compartiment is dat u uw toiletspullen kunt scheiden op verschillende badkamermomenten. 

Reisaccessoires van merken zoals Samsonite en EagleCreek

Wij hebben reisaccessoires van veel verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een reisaccessoire van merken zoals Samsonite, Bric's , Davidts en Reisenthel. Benieuwd naar de reisaccessoires van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Reisaccessoires uitverkoop

Bent u op zoek naar een reisaccessoire in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze reisaccessoires sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u bijvoorbeeld toilettassen van bekende merken zoals Kipling en Van Os.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt