Menu

Reisaccessoires

Als je een koffer of handbagage koffer in bezit hebt, ben je bijna klaar om op vakantie te gaan. Er zijn namelijk ook nog de reisaccessoires die je reis net een stukje plezieriger kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een toilettas of beautycase waar je al je beauty- en verzorgingsmateriaal in kwijt kunt. Of denk aan een handig slotje of kofferriem waarmee je jouw koffer net even veiliger maakt. Bij Van Os tassen en koffers vind je een zeer breed assortiment met dit soort handige reisaccessoires. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze maken het reizen aangenamer, veiliger en/of overzichtelijker.

138 artikelen Filter kiezen

Voordelen van reisaccessoires

Wat zijn de voordelen van reisaccessoires?

  • Ze maken je het inpakken efficiënter
  • Ze maken je koffer of reistas overzichtelijker
  • Ze maken je het reizen aangenamer
  • Ze maken je het reizen veiliger

Waarom een toilettas?

De voordelen van een toilettas zijn zeer divers. Zo kan je er natuurlijk al je beauty en ander verzorgingsmateriaal in kwijt. Daarnaast is een toilettas zeer geschikt als je bijvoorbeeld gaat kamperen. Veel toilettassen hebben namelijk een haak waarmee je de toilettas open kunt ophangen. Hierdoor kan je tijdens het douchen altijd gemakkelijk bij al je spullen. Een voordeel van een toilettas met meerdere compartiment is dat je jouw toiletspullen kunt scheiden op verschillende badkamermomenten. 

Reisaccessoires van merken zoals Samsonite en Reisenthel

Wij hebben reisaccessoires van veel verschillende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een reisaccessoire van merken zoals Samsonite, Bric's , Davidts en Reisenthel. Benieuwd naar de reisaccessoires van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt