Menu

Cowboysbag portemonnees

Cowboysbag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest iconische tassenmerken van Nederland. Het in Amsterdam opgerichte tassenmerk werd wereldberoemd in Nederland door the iconische Cowboysbag The Bag en de Cowboysbag The Diaperbag. Op deze pagina shopt u een ruim assortiment portemonnees van dit Amsterdamse merk.

Online Cowboysbag portemonnee kopen

Wilt u online een Cowboysbag portemonnee kopen? Dan bent u bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Cowboysbag is namelijk terug van weggeweest! Wij hebben een zeer breed assortiment dames portemonnees en heren portemonnees uit de Cowboysbag The Purse en Cowboysbag The Wallet collectie. De portemonnees van Cowboysbag staan bekend om hun praktische indeling met voldoende opbergmogelijkheden voor briefgeld, muntgeld en pasjes en daarnaast zijn ze heel gemakkelijk te combineren met iedere outfit.

Cowboysbag portemonnee cognac, bruin, zwart of andere kleur

Bent u op zoek naar een Cowboysbag portemonnee in het cognac, bruin, zwart of andere kleur? Ook dan moet u bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Cowboysbag portemonnees aan in zeer diverse kleuren, uiteenlopend van donkere kleuren als zwart en cognac tot lichtere kleuren als beige en lichtgrijs.

Tips voor het kopen van een Cowboysbag portemonnee

Waar let je op bij het kopen van een portemonnee? Over deze vraag kunnen wij u in een aantal stappen duidelijkheid verschaffen. Bij het kopen van een portemonnees moet u allereerst letten op de kwaliteit. De portemonnees van Cowboysbag zijn gemaakt van echt leer, waardoor ze door intensief gebruik alleen maar mooier worden. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de opbergmogelijkheden. De portemonnees van Cowboysbag bieden voldoende ruimte voor het opbergen van pasjes, briefgeld en muntgeld. Tenslotte kunt u letten op is het vrij gemakkelijk om uw Cowboysbag portemonnee op kleur te matchen met uw favoriete schoudertas of crossbodytas van Cowboysbag.

Cowboysbag portemonnee veilig bestellen

U kunt uw Cowboysbag portemonnee bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. U bevindt zich op onze webshop in een beveiligde omgeving en wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde betaalopties zoals IDeal, Afterpay en PayPal. Bent u op zoek naar een Cowboysbag verkooppunt in Nederland? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen dan direct voor u checken waar de door u gewenste Cowboysbag portemonnee op voorraad is.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt