Menu

Samsonite werktassen

Niet alleen op het gebied van koffers weet Samsonite uit te blinken. Ook met werktassen weet het merk hoge ogen te gooien. Dat de tassen duurzaam zijn, is nog maar het begin. Vaak hebben Samsonite leuke extra's te bieden. Denk hierbij aan aparte tabletvakken, een vak voor A4-documenten of vakken voor pasjes.

28 artikelen Filter kiezen
28 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Samsonite werktassen

Een Samsonite laptoptas met een aktetas look of een laptoprugzak. Beiden zijn te krijgen bij Van Os tassen en koffers. Samsonite denkt graag mee met de werkende en plaatst daarom vaak extra, handige vakken of andere functionele onderdelen. Geen zin om een tas te dragen? Dan is een laptoptrolley ook een optie. Bekijk de items hier:

 

Wat is Recyclex™

Recyclex™ is gerecycled polyester dat gemaakt is van gebruikte plastic flessen. Van de flessen wordt met speciale technieken bijvoorbeeld hard materiaal gemaakt dat gebruikt kan worden voor koffers. Door andere technieken toe te passen kunnen tassen worden gemaakt die ook bestaan uit post-consumer PET. 

 

Samsonite garantie

De garantie waar je recht op hebt, verschilt bij Samsonite sterk per product. Er zijn kofferseries met 10 jaar garantie of 5 jaar garantie, waar tassen 2 jaar garantie kunnen hebben. Laat ons dit voor je uitzoeken door contact met ons op te nemen. Hoe wij reparaties behandelen kan je lezen op deze pagina.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt