Menu

Dames portemonnees

Een portemonnee is met recht een onmisbaar accessoire te noemen. Zo bevat het, naast brief- en papiergeld en pasjes, misschien nog wel veel meer spullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bonnetjes, een smartphone of een stripje paracetamol. Hierdoor is een portemonnee eigenlijk veel meer dan een porter (drager) van je monnaie (geld). Dames portemonnees zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld de zeer functionele dames portemonnees van Kipling, de kleurrijke dames portemonnees van MyWalit en de vintage dames portemonnees van Spikes & Sparrow. Een ding hebben alle dames portemonnees gemeen: ze bieden opbergmogelijkheden voor de belangrijkste dingen zoals pasjes, muntgeld en briefgeld. Daarnaast worden steeds meer dames portemonnees gemaakt waarin een smartphone past, zodat u ook dit belangrijke item altijd bij u kunt dragen.

243 artikelen Filter kiezen
243 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Voordelen van een dames portemonnee

Wat zijn de voordelen van een dames portemonnee?

  • Alle essentials gemakkelijk mee te nemen
  • Ruimte voor pasjes, muntgeld en briefgeld
  • In sommige gevallen ruimte voor smartphone
  • Te combineren met iedere outfit

Dames portemonnee matchen

Voor bij iedere outfit kunt u bij ons een geschikte dames portemonnee vinden. Zo hebben wij voor een stoere, vintage look, dames portemonnees van bijvoorbeeld Spikes & Sparrow en Cowboysbag. Daarnaast hebben wij dames portemonnees van bekende modemerken zoals Guess en Michael Kors. Gaat u liever voor een kleurrijke dames portemonnee? Dan zijn de portemonnees van MyWalit misschien wel iets voor u. De mogelijkheden om uw dames portemonnee te matchen met uw outfits zijn bijna eindeloos.

Dames portemonnees van merken zoals Guess en Kipling

Wij hebben dames portemonnees van alle bekende merken in ons assortiment. Denk hierbij aan een dames portemonnee van merken zoals GuessKiplingby LouLou en Michael Kors. Voor bij iedere outfit kunt u bij ons een geschikte dames portemonnee vinden. Benieuwd naar de dames portemonnee collectie van deze merken? Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Dames portemonnees uitverkoop

Bent u op zoek naar een dames portemonnee in de uitverkoop? Kijk dan eens op onze dames portemonnees sale pagina. Op deze uitverkoop pagina vindt u dames portemonnees van allerlei bekende merken zoals IKKI en DKNY.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt