Menu

Mywalit

MyWalit is een Italiaanse ontwerper van klein lederwaren en tassen. Het merk werd opgericht in 2005 in Lucca, in het hart van het winkelgebied van de historische stad Toscane. MyWalit staat voor kleur, creativiteit en plezier. Het bedrijf is wereldwijd bekend geworden door de innovatieve stijl, gewaagde kleuren, kwaliteit en avant-garde-ontwerpen. Op deze pagina shopt u diverse portemonnees en tassen van dit kleurrijke merk.

31 artikelen Filter kiezen
31 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER MYWALIT

Het begon voor MyWalit allemaal met een kleurrijke portemonnee collectie. Naderhand is het assortiment uitgebreid met kleurrijke handtassen, zakelijke tassen en accessoires. De gewaagde kleurencombinaties, de aandacht voor detail en het gebruik van zacht nappa leer, hebben ervoor gezorgd dat MyWalit binnen korte tijd een uitstekende reputatie heeft opgebouwd.

Back to the beginning

Het begon voor het kleurrijke merk allemaal in het jaar 2005. Dit was het jaar dat de eerste winkel opende. Bij dit merk gaat het om functionaliteit, ontwerp en de producten moeten vooral erg leuk zijn. Dit is zeker terug te zien in de portemonnees, tassen en handschoenen van MyWalit. Door de felle kleuren voegen ze net wat extra's toe aan je outfit! 

MyWalit bij Van Os

Bij Van Os tassen en koffers kunt u een breed assortiment MyWalit online kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie portemonnee of sleuteletui. De ontwerpen van MyWalit staan bekend om de kleurrijke en creatieve ontwerpen. Snel navigeren:

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt