Menu

Valentino Bags

Are you ready to shine with Valentino Bags? De Valentino Bags tassen, ontworpen door Mario Valentino, zijn al jarenlang geliefd in de modewereld. Ze passen werkelijk bij iedere outfit! Valentino Bags draag je wanneer je naar de stad gaat, naar college, naar je werk en zelfs wanneer je een avondje gaat stappen. Vergis je niet in de naam, naast handtassen kan je ook kiezen uit portemonnees, reistassen en rugzakken! We love it…

106 artikelen Filter kiezen
106 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER VALENTINO BAGS

Valentino is een naam die bekend is in elk huishouden. De in Napels geboren ontwerper groeide op als zoon van een schoenmaker, die hem al vroeg het vak leerde. Na zijn schoolcarrière en militaire dienst keerde Mario Valentino terug naar het ambacht van lederwaren. Dit keer deed hij het op zijn eigen manier door innovatieve damesschoenen te maken. Door de jaren heen bleef hij vernieuwende ontwerpen maken wat hem uiteindelijk ook veel aanzien opleverde. In 1966 keerde hij terug uit de Verenigde Staten en richtte hij zich steeds meer tassen en accessoires. 

De ontwerpen van Mario Valentino worden gezien als kunst. Grote namen zoals Liz Taylor, Catherine Deneuve en Farah Diba waren verliefd op zijn ontwerpen en droegen zijn creaties met veel trots. In Mario Valentino kent Valentino Bags zijn geestelijke vader. Valentino Bags tassen stralen schoonheid en kwaliteit uit en zijn daarnaast altijd trendy met een vleugje traditioneel design. 

 

Het verschil tussen Valentino en Valentino Bags

Om het verschil te duiden tussen Valentino en Valentino Bags, moet eerst worden uitgelegd aan wie de merknaam Valentino toebehoort. Mario Valentino heeft in 1952 zijn merk gestart. In 1960 richtte Valentino Garavani zijn merk op. In een rechtzaak is besloten door de rechter dat Valentino hoofdzakelijk aan het modehuis van Valentino Garavani toebehoort. Valentino Bags valt onder Mario Valentino (of Valentino by Mario Valentino).

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt