Menu

Burkely

Burkely tassen staan voor Nederlandse nuchterheid in een wereld die steeds sneller gaat en harder wordt. In deze dynamische wereld biedt het merk producten aan met een strak en eenvoudig ontwerp, die het leven een stukje makkelijker maken. Bij het ontwerpen van haar tassen, portemonnees, pasjeshouders en andere producten houdt Burkely zoveel mogelijk rekening met jouw drukke leven. Burkely streeft ernaar om producten te maken van stoere leersoorten en met functionele designs, die passen bij iedere situatie.

77 artikelen Filter kiezen

Online Burkely tas kopen

Wil je online een Burkely tas kopen? Dan ben je bij Van Os tassen en koffers aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment tassen van Burkely uit onder andere de Melany of Stacy Star collectie. De tassen van Burkely staan bekend om de functionele designs en het gebruik van stoere leersoorten met een vintage uitstraling. Snel navigeren:

Ben je op zoek naar een Burkely portemonnee of werktas? Kijk dan eens op deze pagina's:

Burkely tas in cognac, bruin of grijs

Ben je op zoek naar een Burkely tas in het cognacbruingrijs of andere kleur? Ook dan moet je bij Van Os tassen en koffers zijn. Wij bieden Burkely tassen aan in zeer diverse kleuren, uiteenlopend van donkere kleuren als cognac en bruin tot lichtere kleuren zoals beige.

Tips voor het kopen van een tas

Het kopen van een tas kan een ingewikkeld proces zijn. Tassen zijn er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Als je eruit bent dat het een Burkely tas gaat worden, ben je al heel dicht bij jouw nieuwe tas. In eerste instantie is het belangrijk om te letten op het soort leer waarvan de tas gemaakt is. Sommige Burkely tassen zijn gemaakt van glad leer en andere van ruw leer. Dit geeft een duidelijk verschil in uitstraling. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over de functie die jouw nieuwe tas gaat vervullen. Ga je de tas bijvoorbeeld alleen gebruiken voor een avondje uit? Dan is een Burkely crossbodytas misschien wel precies wat je zoekt. Moet de tas geschikt zijn voor dagelijks gebruik? Dan is een Burkely schoudertas geschikter.

Burkely tas veilig bestellen

Je kunt jouw Burkely tas bij Van Os tassen en koffers altijd veilig bestellen. Je bevindt je op onze webshop in een beveiligde omgeving. Van Os tassen en koffers heeft al sinds juni 2012 het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Jouw betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van de meest bekende betaalmethodes zoals IDeal, Afterpay en Paypal.

 

BEL 0172 - 447 517 (6 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt