Menu

Burkely

De wereld draait steeds sneller en harder en daar passen de tassen van het merk Burkely goed bij. In deze dynamische wereld biedt Burkely producten aan met een strak en basic ontwerp. Bij het ontwerpen van haar tassen, portemonnees, pasjeshouders en andere producten houdt Burkely zoveel mogelijk rekening met jouw drukke leven. Burkely streeft ernaar om producten te maken van stoere leersoorten en met functionele designs. Zo past elke tas bij jouw dag!

68 artikelen Filter kiezen

OVER BURKELY

Robuuste tassen voor stoere mannen én vrouwen. Burkely heeft een groot assortiment, het varieert van dames portemonnees tot aan laptoptassen voor mannen en vrouw.  De tassen zijn één voor één echte wanna-haves, maar wat ook erg belangrijk is: ze zijn ook nog eens super stevig en functioneel. Een dagje shoppen in de stad of juist een robuuste werktas, Burkely heeft het in zijn assortiment, en hoe! 

Back to the beginning…

In 1988 is Burkely opgericht door moederonderneming ‘Horsten Lederwaren’. Dit bedrijf creëert al sinds 1944 super mooie lederwaren. Horsten lederwaren is opgericht door A. Horsten in Waalwijk. Jaren later toen zijn zoon Cees besloot niet meer naar school te gaan, besloot zijn vader dat hij in het bedrijf moest treden. Tot de dag van vandaag is Cees eigenaar van het bedrijf en deelt al zijn ervaringen met alle werknemers. Preben Horsten, de zoon van Cees, is ondertussen ook in het familiebedrijf gestapt. Hij heeft de functie Junior Manager binnen Burkely, wat op dit moment uit dertien personen bestaat. 

How it’s made

De productie van de Burkely producten is begonnen in Nederland. In 1993 is er toch besloten om de productie te verplaatsen naar het verre oosten, vandaag de dag vindt de productie daar nog steeds plaats. In Goirle worden de designs gecreëerd, vervolgens worden deze naar India gestuurd om daar in de vorm van monsters geproduceerd te worden. Vanaf India worden de monsters weer naar Goirle gestuurd, daar worden zij besproken met het team. Het team van Burkely bezoekt meerdere keren per jaar de fabrieken in India om de band sterk te houden en zodat de kwaliteit van de tassen behouden wordt. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt