Menu

Spikes & Sparrow

Tassen en accessoires maken die net even anders zijn; Spikes & Sparrow vind dat jij jouw eigen koers moet uitzetten en jezelf moet durven zijn! Het Nederlandse merk maakt echte 'Dutch designs' met een internationale en tijdloze aantrekkingskracht. Stuk voor stuk zijn de tassen duurzaam gemaakt voor duurzaam gebruik. Jouw Spikes & Sparrow tas groeit over de jaren heen met je mee en mag net als jijzelf uniek zijn! Je tas deelt zijn leven met jou…

73 artikelen Filter kiezen

OVER SPIKES & SPARROW

Tassen van Spikes & Sparrow zijn geen eendagsvliegen. Daarnaast zijn ze ook niet trendgevoelig maar geven ze jou juist de kans om uniek te zijn. We zijn immers allemaal uniek op deze wereld. Je tas is een groot onderdeel van je dagelijkse leven: hij gaat overal mee naartoe en is altijd bij je tijdens de mooie momenten en ook tijdens de wat moeilijkere tijden in je leven. Samen met je tas deel je jouw leven. 

Back to the beginning

Onafhankelijk, sterk en anders. Dat zijn de drie kernwaarden waarmee Spikes & Sparrow al sinds dag één mee werkt. Jouw tas maakt een groot deel uit van jouw leven. Hier is dan ook de naam uit ontstaan. De naam representeert zowel hoogtepunten als dieptepunten, iets wat we allemaal meemaken in het leven. Het één kan niet bestaan zonder het ander en that’s life. 

Spikes & Sparrow bij Van Os

Van Os verkoopt de mooiste tassen van Spikes & Sparrow. Wat de tassen zo mooi maakt is dat ze niet alleen op een duurzame manier gemaakt zijn, maar ook voor duurzaam gebruik. Gebruikssporen maken de tassen van Spikes & Sparrow juist mooier en levendiger. Het leven gaat immers ook niet zonder stoot of slag!

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt