Menu

Michael Kors

Michael Kors is een wereldberoemde en bekroonde ontwerper van luxe accessoires en ready-to-wear collecties. Tassen kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken! Michael Kors streeft bij iedere collectie naar ‘elegantie voor elke dag’. Tijdloos en chique zijn dan ook de perfecte woorden om het merk mee te omschrijven. Van klassieke zwarte tassen tot tassen met felle kleuren; Michael Kors doet het allemaal! Perfect voor bij ieder outfit! 

73 artikelen Filter kiezen

OVER MICHAEL KORS

Denk je aan Michael Kors dan denk je aan casual chic met een tijdloze elegantie. Michael ontwerpt de tassen op zo’n manier, dat ze bij iedere gelegenheid passen maar nog wel opvallen. En opvallen met jouw designer tas mag natuurlijk wel!

Back to the beginning

Het begon voor Michael Kors allemaal toen hij op zijn 19e in opdracht een collectie mocht ontwerpen voor de gerenommeerde modeboetiek Lothar’s in New York. Toen zijn ontwerpen eenmaal tot leven waren gebracht, was heel de modewereld in een klap verliefd op Michael en zijn nieuwe designs. Dit was dus hét moment om een eigen label op te richten, en dat deed hij dan ook. Zijn duidelijke stijl heeft hij nooit verloren en laat hij tot op de dag van vandaag terugkomen in al zijn ontwerpen: luxieus, typisch Amerikaans en sportief. In de zomer van 2018 heeft Michael Kors ook nog het Italiaanse modehuis Versace overgenomen. Wij zijn ook héél benieuwd wat dat gaat brengen! 

Michael Kors bij Van Os

De keuze is reuze bij Van Os als het neerkomt op Michael Kors tassen. Qua tassen heb je al keuze uit clutches, crossbodytassen, schoudertassen en rugzakken. Daarnaast kun je ook prachtige, leren portemonnees van Michael Kors kopen. Van klassiek zwart tot liefdevol rood; aan jou de keus! 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt