Menu

Michael Kors

Michael Kors is een wereldberoemde en bekroonde ontwerper van luxe accessoires en ready-to-wear collecties. Tassen kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken! Michael Kors streeft bij iedere collectie naar ‘elegantie voor elke dag’. Tijdloos en chique zijn dan ook de perfecte woorden om het merk mee te omschrijven. Van klassieke zwarte tassen tot tassen met felle kleuren; Michael Kors doet het allemaal! Perfect voor bij ieder outfit! 

57 artikelen Filter kiezen
57 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

OVER MICHAEL KORS

Op 19-jarige leeftijd kreeg Michael Kors de kans om een collectie te presenteren aan de gerenommeerde mode-inkoper Dawn Mello. Mello was onder de indruk van Kors' talent en bood hem een stageplek aan bij het modehuis Lothar's, waar hij zijn vaardigheden verder kon ontwikkelen.

In de jaren 90 begon Kors zijn merk verder uit te breiden en opende hij zijn eerste boetiek in New York City. Zijn collecties werden steeds populairder en hij verwierf een trouwe klantenkring. Het merk Michael Kors werd een symbool van luxe en stijl, geliefd bij zowel beroemdheden als modebewuste consumenten over de hele wereld.

Een belangrijk keerpunt voor Michael Kors was zijn deelname aan het televisieprogramma Project Runway als jurylid en mentor. Hierdoor werd hij een bekend gezicht bij het grote publiek en kreeg zijn merk nog meer bekendheid. Het succes van het programma versterkte de positie van Kors als een van de meest invloedrijke ontwerpers van zijn tijd.

Het succes van Michael Kors is te danken aan de visie en toewijding van de man zelf. Zijn vermogen om trends te voorspellen en te vertalen naar draagbare mode heeft hem geholpen om een wereldwijd erkend merk te creëren. Bovendien heeft zijn zakelijk inzicht en vermogen om zich aan te passen aan veranderende marktomstandstandigheden bijgedragen aan het succes en de groei van het merk.

 

Wat maakt Michael Kors items herkenbaar?

Michael Kors hult klassieke items en vormen in een modern jasje. Zo krijgen luxueuze tassen bij Michael Kors vaak opvallende details, zoals aanwezige hardware in goud of zilver. Ook het logoprint van Michael Kors is een veel voorkomende manier van stijlen. Michael Kors tassen zijn veelal in neutrale kleuren te krijgen. Zwart, wit, beige en bruin zijn de meest gebruikte kleuren. De tassen zijn tijdloze items die het fashiongehalte van je outfit altijd omhoog brengen. 

 

Michael Kors en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Michael Kors houdt zich aan het Californische Transparency in Supply Chains Act en de UK Modern Slavery Act. Hiermee wordt gegarandeerd dat werknemers die bijdragen aan de productie van tassen niet arbeid onder dwang uitvoeren of werken tegen een oneerlijk loon. Werknemers worden tevens niet op een onjuiste wijze behandeld (bijvoorbeeld geïntimideerd). Michael Kors neemt ook deel aan de United Nations Global Compact (UNGC). Lees hier meer over het beleid van Michael Kors omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt