Menu

Smaak Amsterdam

De mooiste tassen van Amsterdam; dat doet Smaak Amsterdam. Prachtige collecties damestassen voor de zelfverzekerde, onafhankelijke en modieuze vrouw die precies weet wat ze wil in het leven. Zoals in de collectie hieronder te zien is, zijn de tassen stuk voor stuk tijdloos maar toch ook helemaal van deze tijd. Vrouwelijk en stoer met een chique twist, een echte musthave voor het hele jaar en gegarandeerd een tas waarmee jij de show steelt!

44 artikelen Filter kiezen

OVER SMAAK AMSTERDAM 

Gemaakt voor de vrouw die weet wat ze wil en zeg nou zelf, welke vrouwen weet dit nou niet? De Smaak Amsterdam tassen zijn dan ook gemaakt voor alle vrouwen, zowel jong als oud. Stuk voor stuk zijn de tassen tijdloos en tegelijkertijd helemaal van deze tijd. Er zit voor iedereen wel een geweldige tas, portemonnee of etui tussen in de collectie. 

Back to the beginning

Aan de Leliegracht in Amsterdam was er ooit een multibrandstore waar kleding, schoenen en tassen verkocht werden. Kleding en schoenen inkopen was voor André geen enkel probleem, maar het inkopen van tassen… Dat was keer op keer een gevecht. Slechte kwaliteit, lelijke modellen of gewoon niet mooi; het was iedere keer weer een struggle. En dan zit er maar één ding op: zelf de tassen maken! Het idee was om mooie, kwalitatief sterke tassen te produceren die zo tegen de concurrerende dure merken op konden. Na twee jaar flink doorzetten en behoorlijk wat tegenvallers werd het idee van André werkelijkheid. En hoe! Er was een complete collectie ontstaan die meer dan klaar was voor de markt. Smaak Amsterdam was geboren: vrouwelijk en stoer met een chique twist. Het merk maakt nog steeds een positieve groei mee en is inmiddels verder uitgebreid naar portemonnees, heuptassen en etuis. Allemaal voor de vrouw!   

Welke smaak kies jij?

De keuze is reuze! Ga je voor een klassieke handtas of schoudertas? Of misschien voor een hippe heuptas? Je hard verdiende centen kun je trouwens ook in een van de stoere portemonnees opbergen. En dan nog de moeilijkste vraag van allemaal: welke kleur? Zwart, taupe, cognac, roze, bordeaux of licht blauw… De keuze is aan jou! 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt