Menu

Berba

Het begon in het Zuid-Limburgse Maastricht maar is nu uitgegroeid tot een sterk, onafhankelijk tassen- en accessoiresmerk. Berba heeft ruim 43 jaar ervaring in het ontwikkelen van tassen en accessoires met bijzondere leersoorten. Door bepaalde kleuren en materialen te combineren wil het merk de items een herkenbare 'Berba-look' geven. De tassen van Berba zijn toegankelijk, neutraal en functioneel. Vrouwen en tassen, een combinatie waar Berba goed tussen past! 

 

48 artikelen Filter kiezen

OVER BERBA

Berba lederwaren

Berba, een onafhankelijk en sterk tassen- en accessoiresmerk in Nederland en daarbuiten. De producten van Berba zijn stuk voor stuk, één voor één gemaakt van bijzondere en kwalitatief zeer goede leersoorten. Vooral als je opzoek bent naar een tas met veel opbergmogelijkheden moet je voor het merk Berba kiezen. De chamonix is een zeer populaire collectie van Berba, deze collectie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Van geel tot en met zwart, voor iedereen is er een mooie Berba tas verkrijgbaar!

Back to the beginning...

 

Berba is een merk waar veel historie achter zit. Het begonnen allemaal in de buurt van het Zuid-Limburgse Maastricht in 1974. Het merk ontwikkelde uitzonderlijke collecties ‘aaibare’ leersoorten. Hierdoor werd Berba al snel een begrip in Nederland. Het is een echt familiebedrijf, inmiddels zit namelijk de zoon van de oprichter Berry Kuckelkorn ook in het bedrijf.

Berba chamonix

Berba combineerd al jaren lang verschillende kleuren en materialen met elkaar, dit maakt ook de ‘Berba-look’. Dit is ook terug te zien in de chamonix collectie. Een andere traditie van Berba is het zogenaamde ‘paspels’. Paspels zijn de speciale biesjes aan de randen van de tas, deze beschermen de randjes tegen het doorslijten. Bij Berba vinden ze de binnenkant net zo belangrijk als de buitenkant. Daarom zijn bij veel tassen aan de binnenkant hetzelfde leer gebruikt als aan de buitenkant. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt