Menu

Berba

Berba heeft ruim 40 jaar ervaring met luxeuze, lederen damesaccessoires. De items hebben een herkenbare 'Berba-look' door het zachte leer waarin de nerven goed zichbaar zijn.. De tassen van Berba zijn toegankelijk, neutraal en functioneel. Vrouwen en tassen, een combinatie waar Berba goed tussen past! 

 

58 artikelen Filter kiezen

OVER BERBA

In een Zuid-Limburgs dorpje is in 1975 het merk Berba opgericht. De naam Berba is afgeleid van de twee voornamen Berry en Bas, de zonen van de oprichter. Berry (Kuchelkorn) is inmiddels zelfs eigenaar geworden. Berba is in de tussentijd verplaatst van Zuid-Limburg naar Breda. Bij de eerste producten is er geen gebruik gemaakt van een voering. Nood diende namelijk de man, en dat heeft geleid tot unieke technieken, zoals het gebruik van speciale biezen (paspels). Veel tassen worden aan de binnenkant afgewerkt met hetzelfde leer als de buitenkant. Nog steeds wordt een groot deel van de items met deze technieken afgewerkt.

 

Kwaliteit en functionaliteit

Berba, een onafhankelijk en sterk tassen- en accessoiresmerk dat in Nederland én daarbuiten verkoopt. De producten van Berba zijn stuk voor stuk gemaakt van bijzondere en kwalitatief zeer goede leersoorten. De kwaliteit van de stof en de unieke technieken zorgen ervoor dat de tassen lang meegaan. Vooral als je opzoek bent naar een tas met veel opbergmogelijkheden moet je voor het merk Berba kiezen. De ontwerpers weten dat er belangrijke spullen worden bewaard in tassen. Daarom worden er veel (rits)vakken geplaatst in Berba tassen. Zo kan jij je belangrijke items overzichtelijk vervoeren.

 

De Berba-look 

Berba combineert al jaren lang het beste leer met kenmerkende ontwerpen. Leidend daarin is een tijdloos ontwerp, door gebruik te maken van effen ontwerpen met af en toe een klein ornament. Dit is ook terug te zien in de Chamonix collectie. Deze langlopende collectie is een goed voorbeeld van de ‘Berba-look’. 

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt