Menu

Gigi Fratelli

In Noord-Brabant, het hart van de Nederlandse lederwarenindustrie, staat het pand van GiGi Fratelli, het merk dat bekend staat om de vrouwelijke en kleurrijke touch in de ontwerpen. GiGi Fratelli tassen zijn anders dan andere tassen. Ze zijn namelijk in alle opzichten vrouwelijk en zorgen voor een kleurrijke dimensie in de tassenwereld. Shop hier jouw favoriete tassen, portemonnees, rugzakken en werktassen van dit kleurrijke merk.

117 artikelen Filter kiezen
117 artikelen
Sorteren op
  • Nieuw
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
23 Artikelen

Gigi Fratelli online kopen

GiGi Fratelli, het Nederlandse tassenmerk voor de kleurrijke vrouw! GiGi Fratelli tassen zijn anders. Ze zijn in alle opzichten vrouwelijk en zorgen voor een kleurrijke dimensie in de tassenwereld. Bij Van Os tassen en koffers verkopen wij een ruime collectie van GiGi Fratelli. Navigeer snel naar:

Back to the beginning...

Het merk GiGi Fratelli is allemaal begonnen bij de familie van Gils. Jef van Gils was klaar met alle grijzige tassen, hij wilde meer kleurrijke tassen. Alle tassen van GiGi Fratelli zijn daarom heel kleurrijk en vrouwelijk. Tijdens het ontwerpproces hecht de familie veel waarde aan de binnenkant van de tas.

Gigi Fratelli: Designed from the inside

Een vrouw gebruikt toch haar tas om haar meest waardevolle spullen in op te bergen. Zie het als een schatkist die ze in haar hand, onder haar arm of over haar schouder draagt. Een schatkist waar ze overzichtelijk haar belangrijke spullen in op kan bergen. Daarom besteedt Gigi Fratelli veel tijd aan de binnenkant van de tas. Bij elke tas wordt nauwkeurig gekeken hoe de binnenkant op de meest functionele manier kan worden ingedeeld.

Bestellen vanaf de bank of kopen in een winkel?

Van Os verkoopt GiGi Fratelli niet alleen online, maar ook in een groot aantal geselecteerde winkels in Nederland. Je kunt op de website bij ieder artikel de betreffende winkelvoorraad bekijken. Het kan voorkomen dat er op dit moment een verkoopt plaatsvindt, waardoor de weergegeven voorraad kan afwijken. Om zeker te zijn dat het gewenste artikel op voorraad is, raden wij aan je aan contact op te nemen met de desbetreffende winkel.

BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt